Sider

fredag den 30. oktober 2009

Jeg mangler t-shirts


-og her er der 3 stk. som jeg godt kunne bruge. Jeg hælder mest til den asymmestiske.. Men de to andre er også fine. Synes printet er ret fedt!
De 2 første t-shirts er fra Surface To Air, og den asymmetriske er fra Erin Wasson X RVCA. Alle tre kan købes hos PARISTEXAS, hvor jeg også har lånt billederne..

Fredags-outfit

Her kommer dagens tøjvalg.
DIY-tørklæde (bundet stramt for at bekæmpe forkølelse), jakke fra Gina Tricot (med DIY-pailetskulderlapper, som man desværre ikke rigtig kan se), St-Martins strikkjole, overknee-2.hand støvler og min netop nylavede stjernekæde..

torsdag den 29. oktober 2009

Gør som Alexis

- og alle de andre.. Skulderpuder!! I love It!



Skulderpuder giver en cool siluet, og looket får lidt mere kant. Det bedste er næsten at man kan gå ned i STOF 2000 og købe et par skulderpuder for ca. 16 kr. Så kan man hurtigt give f.eks. sin cardigan lidt mere stil.




tirsdag den 27. oktober 2009

Lak - ja tak

Fandt de her leggins i Gina Tricot i lørdags, og synes egentlig at de er ret fine. I forhold til at jeg måske søgte noget mønstret, så er de jo ret enkle. Jeg så dem i sidste uge på en anden modeblog, men jeg kan simpelthen ikke huske hvilken (så hvem end du er: tak for inspirationen). Og jeg ville bare lige kigge på dem, men jeg syntes simpelthen at de var totalt rå, så de måtte med hjem. De sidder godt, og lakstykket giver et tilpas tjekket twist. :-) De blir nok en del af weekendens fest-outfit.

søndag den 25. oktober 2009

Lidt mere Lauren Urstadt



























Her er lidt flere lækre ting fra Lauren Urstadt. Synes at den brede lædercuff er rigtig rå, og alligevel meget meget enkel. Den lange handske er også meget cool. Jeg ville nok skubbe skaftet ned til håndleddet, så det sidder og rynker, men har også en jakke eller to, med trekvarte ærmer, hvor det lange skaft kunne se rigtig flot ud! Lange handsker med nitter er muligvis endnu et DIY-projekt..

Classy sølvkæde

Kiggede på denne kæde hos en guldsmed for kort tid siden. Det er sølv, og den er både flot og classy efter min mening. Jeg købte den dog ikke, for jeg ville nok foretrække at den var kraftigere. Men noget i den stil, måtte gerne komme min vej.. :-)

Handsker

I min søgen efter varme handsker, faldt jeg i stedet over disse (slet ikke varme) handsker fra Lauren Urstadt. Typisk! :-) Jeg kan ikke vælge en favorit, for jeg synes at det kviltede look med rib er rigtig fint, MEN det er kæde-detaljen også! Dem med kæderne kunne være et eventuelt DIY-projekt..

Youngblood

Ghita fik i øvrigt investeret i denne fine blush fra Youngblood, igår. Det er altid så fint med lidt farve på kinderne..

Forkølet søndag

Har haft besøg af kusine Ghita i weekenden. Rigtig hyggeligt.. På trods af at jeg er vildt forkølet var vi lige en tur ude idag, i det fine vejr. Men nu skal resten af dagen tilbringes på sofaen, for forkølelsen har det bedst når jeg ligger vandret.
Secondhand jakke, Jerome Dreyfuss taske, kjole fra Cos, og man kan lige skimte stjernekæden som jeg næsten lige har lavet.

fredag den 23. oktober 2009

Star

Lavede denne kæde igår aftes. Idéen er stjålet fra min stjernekæde, som jeg har købt i Whiite i København. Den har flere små stjerner, og jeg synes det ku være fedt med en kæde, med kun én stor stjerne, og jeg er meget tilfreds med resultatet! Billeder, hvor jeg har den på, kommer senere.

torsdag den 22. oktober 2009

Jerome Dreyfuss


Jeg har tidligere vist min taske fra Jerome Dreyfuss,(her) og jeg er stadig helt vild med den.
Men hvis jeg nu kunne vælge én mere, så skulle det være denne model som hedder "Billy". Skindet er super lækkert, størrelsen er perfekt, og så har den både korte hanke og én lang. I øvrigt er der en lille bitte lygte inde i hans tasker, og det synes jeg er helt fantastisk. Unødvendigt vil nogen måske sige, men jeg smiler bare, for det roder altid i min taske :-)..
Den er hermed skrevet på ønskesedlen... man kan altid håbe..

tirsdag den 20. oktober 2009

-Og nu med jakken på..

Fridags-outfit: Kjole fra Acne, stjernekæde købt i Whiite, secondhand støvler og jakke.
Er i øvrigt også meget glad for støvlerne, som bliver ordentligt indviet idag.
Dårlig billedkvalitet; jeg ved det.. og arbejder på det.. :-)

mandag den 19. oktober 2009

Afdæmpet 80'er jakke


Er svært godt tilfreds med dette 2.hand-fund fra weekenden. Var i Varde, hvor der heldigvis stadig er et par gode genbrugsbutikker, som ikke er helt ribbet for gode fund.
Jakken er ikke skrigende speciel, men den er fin og grå, og har et godt 80'er snit, som jo er meget NU! Den har også foer, og blir et godt alternativ til de andre vinterjakker jeg har.. Og til 45 kr. blev der ikke tænkt særlig længe over det, før jeg slog til.. :-)

søndag den 18. oktober 2009

Blonder på søster


FAB festoutfit fra lørdag aften, på min FAB og smukke søster. Synes at blondetoppen har en fed effekt. Lidt kinky men også lidt "pæn tildækket pige".
Buksedragten er fra S'nob. Prikken over i'et er skindkæden som bryder, men passer perfekt til outfittet..

fredag den 16. oktober 2009

"New" boots


Har erhvervet mig disse meget meget fine 2-hand støvler. Er vild med den chunky hæl og længden på skaftet. Som en ekstra bonus er de forede. De er helt rigtige.
:-)
Billedet i baggrunden er en fødselsdagsgave (og en favorit), tegnet af min veninde Trine.


torsdag den 15. oktober 2009

DIY - nitter



Synes stadig at nitter er fantastiske, og kan virkelig godt lide det rå udtryk de giver. Har gjort de her 2-hand pumps helt specielle med firkantede nitter. De har stået stille i et stykke tid, men nu har de fået nyt liv :-)

tirsdag den 13. oktober 2009

Homemade strik

Er meget glad for min (netop færdig-strikkede) halsvarmer, her i den kolde tid.. Jeg har strikket et langt stykke, og snoet det nogle gange før det er syet sammen.
Har spottet flere strikkeprojekter jeg skal kaste mig ud i. Det kommer der billeder af senere..

mandag den 12. oktober 2009

Perler og pailetter

Alletiders favorit cardigan, fundet på et marked i N.Y., da jeg var derovre i maj.. Den er sart, men shiny, og helt sikkert et af mine bedste fund!

torsdag den 8. oktober 2009

Meine schöne skindkjole


Skindkjole fra S´nob, secondhand støvler og tie-dye tørklæde.

onsdag den 7. oktober 2009

Yndlingstasken


Har for kort tid siden investeret i denne vidunderlige taske fra Jerome Dreyfuss. Jerome Dreyfuss har en cool attitude i sine designs. Jeg er vild med det bløde skind og de rå detaljer, og at tasken er så alsidig.. My new best friend!




mandag den 5. oktober 2009

lørdag den 3. oktober 2009

DIY - unikt tørklæde

Mange forskellige tørklæder, kan blive til ét stort lækkert tørklæde. 36 firkanter som måler 25cm x 25cm giver en tilpas stor størrelse..




Læg de 36 stykker op, som du vil have tørklædet skal se ud, og begynd nu at sy sammen. Tag en bane ad gangen og husk at stryge syningerne. Herefter syer du banerne sammen, og stryger igen syningerne. Så bøjer du tørklædet til en trekant, og syer det sammen på vrangsiden. Husk at lave et hul, så du kan vende tørklædet, og sy så kanten på ydersiden også. FINITO.. :-)




torsdag den 1. oktober 2009

Ekstravagance


Dette billede er super specielt, og udstråler en masse ekstravagance. Kjolen er FLOT, men det er fjerprydningen på hovedet jeg er mest betaget af..
--> Gareth Pugh (spring/summer 2010)