Sider

mandag den 21. december 2009

Jubii - den er fin

Her er den så - den fine makeup-pung som Ida har lavet. Det er koskind, hvilket jeg egentlig aldrig har været så vild med. Men når det er kulsort som her, og helt blankt så er jeg på! :-) Den er syet i hånden, og jeg synes det er super fint håndværk. Kan næsten ikke nænne at tage den i brug.. :-)

søndag den 20. december 2009

Søndag på job..


.. var jeg iført dette.. Vesten er secondhand, og kjolen er ny og fra Margit Brandt. Er virkelig glad for den vest. Det var første gang jeg havde den på indendørs, og det fungerer rigtig godt, selvom den er så stor.
Har i øvrigt fået at vide at den makeup-pung som Ida sku lave til mig, blir leveret i morgen.. Jubii.. glæder mig til at se den - og vise den :-)

lørdag den 19. december 2009

I wish...

Hvem der bare havde denne fantastiske håndstrikkede frynsevest fra Donna Karan, så man lige ku ta den på i morgen på arbejde.. Synes jeg har fortjent den, men den er, med sine 1775£, desværre lidt uden for mit budget :-)Ku godt bruge den til en kold dag i butikken (og endda en søndag).. Idag har jeg også arbejdet, det har været hundekoldt og jeg har også rendt byen rundt efter noget så intetsigende som støvsugerposer - men det var nødvendigt..
Glæder mig virkelig MEGET til jul.. De næste 4 arbejdsdage må gerne gå HURTIGT!!!
(Find vesten på www.net-a-porter.com)

fredag den 18. december 2009

Coco Avant Chanel

Så "Coco Avant Chanel" i går aftes, og den overgik mine forventninger må jeg sige. Jeg havde ikke set særlig gode anmeldelser for den, så jeg regnede ikke med nogen stor oplevelse. Men historien var rigtig god og spændende i sig selv, synes jeg, og hvis man interesserer sig for mode og Chanel oven i, så er historien jo også interessant på en anden måde. Da filmen sluttede ville jeg bare gerne ha set mere, så jeg kan virkelig anbefale den!! :-)

onsdag den 16. december 2009

Kreative Ida

Til konfekt-aften igår, fik vi også kigget lidt på (meget kreative) Ida's lager af gode sager :-) Jeg købte mig dette armbånd. Kan godt lide det kraftige sorte skind, og at det er så enkelt og råt. Fik også bestilt en lækker makeup pung som jeg forhåbentlig kan vise billeder af senere, når hun har fået den lavet :-)
Se Ida's fine ting her.

tirsdag den 15. december 2009

15-12-09

Lige dagens outfit inden jeg ska i seng..
Secondhand støvler, T-shirt fra H&M, cardigan fra S'nob, hue fra Best Behavior og smykker fra Fashionology.. og lækkert nyt hår :-) Godnat..

Aftenens produktion :-)

Uhm.. Det var simpelthen så hyggeligt :-)

Endelig..

Er færdig med at købe julegaver, og har fået lækkert hår :-)Der er ikke noget som nyklippet hår, og det dufter SÅ godt.. Senere er der risengrød og konfektaften hos kusine Ida og det blir hyggeligt..

mandag den 14. december 2009

Jeg har virkelig


en svaghed for tørklæder, og synes egentlig at jeg mangler et nyt et, som altid fungerer. Jeg kan ret godt lide bomuldstørklæderne fra Rabens Saloner (til ca. 400 kr. pr. stk), og eftersom jeg går temmelig farveløst klædt for tiden, så skal tørklædet også være ret neutralt. Helst gråt faktisk. Ellers blir jeg træt af det.. Måske skulle jeg overveje en ekstra lille julegave til mig selv :-) Og så er der lige drømmetørklædet nederst til højre. Det er fra Faliero Sarti og koster 1300 kr.
Alle billeder er lånt hos
www.youheshe.com
Har fri i morgen.. Det er sidste fridag inden jul, så jeg skal ha styr på de sidste julegaver ooog (trommehvirvel) til frisør for første gang i meget meget meget lang tid.. Det blir amazing :-)Nøj hvor jeg glæder mig..

14-12-09

Dagens arbejdsoutfit: cardigan og blondetop fra S'nob, secondhand støvler og kæder fra fashionology.nl

lørdag den 12. december 2009

Lørdags shopping..

Har shoppet lidt rundt nede i byen, og målet var primært at finde et lækkert outfit til lillesøster til i aften. Hun fik f.eks. erhvervet sig denne rå men feminine jakke fra Gina Tricot til ca. 250 kr. Den er SÅ flot. Synes den er fed med den skrå lynlås, den ruskindsagtige overflade og ISÆR skuldrene.. Den skal jeg vidst liiige låne engang :-)

Lucky me

Så kom den alligevel ind ad døren i morges! PERFEKT :-) Er super glad for den.. Det blir fint til i aften..

fredag den 11. december 2009

Hush Puppies

"Nye" støvler.. :-) Fedt skaft synes jeg.. især bagpå..

Tøjkrise undgået..

..da jeg fandt de her fantastiske leggins! De er med glimmer på den perfekte måde, de er virkelig gode at ha på og de er fra Patrizia Pepe.
Skal ha dem på med en enkel sort kjole, og forhåbentlig når min bird-skull-kæde at komme ind ad døren inden i morgen.. (næppe).. Men HURRA for de her leggins.. I love them!!

onsdag den 9. december 2009

If only

Flotte sko at troppe op til julefrokost i.. Lidt høje og lidt dyre.. Men hva..
(Alexander McQueen til knapt 12000 kr.)

Skull

Har bestilt den her fra www.fashionology.nl. Det var ellers ikke meningen, for jeg syntes egentlig at den var lidt for makaber.. meeeen så har jeg set den på andre rundt omkring, og hver gang har jeg tænkt, at den nu alligevel var ret fed.. og den er jo ikke vildt dyr! Så nu har jeg bestilt den, og den kan komme med posten any day now.. wuhuuu...

Jule latte

Uhm....

mandag den 7. december 2009

7. december

Dagens tøj.. de nye ting fra butikken som jeg omtalte tidligere.. Pailettop fra Margit Brandt, og lang cardigan fra S'nob.
Total yndlings :-)

søndag den 6. december 2009

Go sushi

Åh hvor har jeg tømmermænd i dag.. virkelig hårdt. Er ikke i stand til at lave et seriøst og moderigtigt indlæg.. :-) Men det var en go bytur igår med Rikke. Vi lagde ud med sushi.. Go start! Ser det ikke godt ud? :-)

fredag den 4. december 2009

Pels pels pels

En svært glad for pels, selvom det måske er politisk ukorrekt, alt efter hvem man spør. Synes især det er fedt når det er ret volumiøst, som f.eks. min vest.. Eftersom jeg ikke har råd til pels og ikke er så vild med fake fur, så blir det "kun" til secondhand pels. For et par år siden, var jeg heldig at finde denne muffe. Den er super hyggelig, og så har den en lille lomme bag på.
Er også svært glad for mit Vogue nyhedsbrev, hvor jeg har lånt billederne.

torsdag den 3. december 2009

Godaften

Jeg er simpelthen så træt.. synes at det på en måde har været en hård dag på arbejde.. Men en lille optur var, at vi havde fået nye varer, (til jer som ikke ved det, kan jeg fortælle at jeg arbejder i en tøjbutik i Århus C)og der var lige et par ting jeg godt ku bruge :-) Billeder senere..

Fandt dette her billede på Yvan Rodic´s blog.. Overvejer om man skal lave noget lignende. Synes det ser fedt ud og mangler en fin og anderledes måde at få hængt nogle billeder op på..

onsdag den 2. december 2009

Dyreprint

Leder efter et flot tørklæde med dyreprint.. (har glemt at skrive det på ønskesedlen, så hvis du ser dette her søster, så... ) Det må gerne være blødt og ikke glat - hvis det gir mening.. og egentlig helst i grå/sort nuancer, selv om de her også er flotte..
Øverst fra venstre: LaLa Berlin 2400,- Ebay ca. 35 kr. Rika 900,-
Dette her fra H&M er egentlig også meget fint. Ved ikke rigtigt med den sorte kant, men jeg kan lide prisen på 79.95..

Og sidste men ikke mindst.. en lille sag uden for dyreprintkategorien.. Men meget lækker og varm. Rør fra Acne 800,-
Man har altid lov til at drømme..
Billeder er lånt fra Ebay, H&M og www.youheshe.com

Pelsvest med lommer..

Fandt denne pelsvest frem, hjemme hos mine forældre i weekenden. Det var lillesøster som fandt den i genbrugen engang for nogle år siden. Hun bruger den ikke mere, og jeg kom i tanke om at den bare hang derhjemme. Nu skal den bruges igen! Den er lidt stor, men synes at den er fin uden på en kort skindjakke f.eks. Der er desværre nogle få huller, og jeg har ikke helt tjek på hvordan jeg reparerer det, men mon ikke jeg finder på noget..

tirsdag den 1. december 2009

2 i 1

Endnu et fund fra weekenden. Synes at denne her 80'er skindjakke er rigtig fin. Kan især godt lide skuldrene..(selvfølgelig) Og så kan man endda lyne ærmerne af!! SÅ ER DER VEST SIGER JEG BARE!! Synes den er f***ing amazing :-)

Og den kostede 60 kr.. :-)

Glædelig 1. december

Er begyndt at pynte op til jul og har julebagt i weekenden.. Simpelthen SÅ hyggeligt !!