Sider

onsdag den 31. marts 2010

ET GODT EKSEMPEL

Photobucket
Skal til sølvbryllup sidst i maj måned og det er jo en udmærket mulighed for at dresse up! :-) Dette her ku være et godt eksempel på et fint fest outfit, og jeg er vild med pudder-nuancerne.
Alt er set hos www.youheshe.com.
-
I would love to wear this to a summer party. The colours are fantastic..
Everything can be bought at www.youheshe.com.

tirsdag den 30. marts 2010

VINTAGE PHOTO CONTEST




Elsker bare det der er gang i på The Sartorialist... Det er en konkurrence som hedder "Vintage Photo Contest", hvor læsere mailer meget gamle billeder ind, og vedhæfter historier om personerne på billederne. Billederne er super fede og jeg synes den der old-school stil er fantastisk!! Jeg får helt lyst til at gå hjem og rode i mine bedsteforældres gamle billeder for at se om der sku gemme sig en modebevidst grandtante.. :-)
-
I just love the photos from "Vintage Photo Contest" at The Sartorialist... The photos are amazing and the stories are interesting.. It makes me want to look through my grand parents old photos, in hopes of finding a fashionable great aunt.. :-)

THE FUSS

Var en tur i H&M idag, og kiggede lidt på The Garden Collection. Jeg har ikke helt forstået what the fuss is about, men det er måske fordi jeg ikke er så farverig for tiden. Det kommer nok når det blir varmere :-) Nu havde de jo ikke det hele hængende i butikken (selvfølgelig), men jeg synes alligevel at der var et fint udvalg. Mere end jeg havde regnet med faktisk. Men altså - det eneste jeg synes der var ret fantastisk, var denne her nederdel. Synes printet er FLOT og at snittet er vanvittigt lækkert.. Men lod den hænge, for jeg tror ikke jeg kommer i noget så colorful.. Endnu :-) I øvrigt: Hurra for sommertid..
-
This skirt is the only thing I REALLY like, from The Garden Collection by H&M. But I didn't buy it because it's SO colorful, and I'm NOT at the moment .. :-)

SILVER AND SHORT

Photobucket
Fandt denne her sølvkæde i genbrugen idag (til 39 kr. uuuhh..) Den er kort og sidder sådan lige rundt om halsen. Har ikke noget i sølv i den længde, så det var perfekt at finde denne her. Den er ret 80'er/90'er agtig, og det er sgu meget lækkert synes jeg .. :-)
-
Found this necklace today. It's silver and secondhand and short, and I don't have any short silver necklaces so this is perfect. .. :-) It very 80's/90's, and I think it's great.. !!

mandag den 29. marts 2010

FANCY PANTS

Photobucket

Mødte denne her pige i byen i lørdags, og jeg blev straks fanget af hendes bukser. Jeg kan ikke lige sætte fingeren på hvad det er med de bukser, men de er bare så anderledes og forårs-agtige, at jeg blev nødt til at ta et billede. (Beklager den dårlige kvalitet, man får af dårlig belysning og mobiltelefonens kamera).

Saw this girl saturday night and couldn't help noticing her pants. I can't say exactly what it is with these pants, but they are just so different and fresh, and I had to take a picture..

FIN DETALJE

Photobucket
Fin detalje med tørklædet og det lille "spænde"..
-
The scarf creates a great look, I think..
Source: Yvan Rodic

SATURDAY NIGHT

Photobucket


På vej til fest i lørdags. Fik endelig luftet T-by Alexander Wang kjolen.. :-)
-
On my way out, saturday night. I was wearing my new T-by Alexander Wang dress.:-)

lørdag den 27. marts 2010

RANDOM PHOTOS, TAKEN TODAY..

Photobucket


Photobucket

Tog turen over Ingerslev Boulevard på vej på arbejde idag. Det er så hyggeligt lørdag formiddag, hvor der er marked med blomster, frugt og grønt, ost, fisk osv. Fik en latte på vejen og nød virkelig det dejlig vejr. NØJ hvor er det skønt. ..
-
Visited the Ingerslev Boulevard market on my way to work today. Had some coffee and enjoyed the nice weather.

fredag den 26. marts 2010

MAXI - SHOULD I?

Photobucket
Går stadig og tænker på at anskaffe mig et maxi skirt (eller en maxi dress). Overvejer at sy noget selv... Især når man lige ser her, hvor sejt det kan være!!
-
I'm still thinking about getting a maxi skirt.. It looks really cool in this photo!!
Source: Stockholm Street Style

IN LOVE WITH NEW RING


Photobucket


Har købt denne her fine sølvring idag.. Fandt den hos en marskandiser. Synes den er SÅ fin med turkisen. Er blevet ret vild med turkiser her på det sidste.. På de øverste billeder har jeg sat den sammen med nogle af mine andre ringe, og sådan har jeg tænkt mig at bruge den.. Der var mange flere fantastiske ringe hos marskandiseren, så jeg skal helt sikkert tilbage...
-
Bought this beautiful silver ring today. Love the turquoise stone... I'm gonna wear it with my other silver rings.. The ring is secondhand, and the shop where I bought it, has a lot of other beautiful rings, so I HAVE to go back.. !!

torsdag den 25. marts 2010

N.Y. STATE OF MIND..


Tiden går alt for hurtigt.. nu er det snart et år siden, at jeg var i New York.. Kom lige til at sidde og kigge billeder og længes tilbage, for det var en helt fantastisk tur... MUST go back..
-
Almost a year ago I went to New York on holiday. I can't believe that it has almost been a year.. MUST go back..

FIERCE SHOES

Source: Stockholm Street Style

onsdag den 24. marts 2010

SE!!!

Cool og søde forårs-damer.. Lyse jakker, hat, røde læber og solbriller.. Jeg synes deres stil er meget gennemført!!
-
Cool ladies in Aarhus. Light colors, red lips and sunglasses.. I love their look..!!

A VERY COOL RIDE


tirsdag den 23. marts 2010

THE PANTS IN ACTION

Så havde jeg lige mine home made tie-dye-jeans på idag.. De er cool!! :-) Ellers er der vidst ikke meget nyt i mit outfit.. :-)
-
Was wearing my home made tie-dye-jeans today. They are really cool!! :-)

mandag den 22. marts 2010

TOO FACED

Var lige en tur forbi Magasin på vej hjem fra arbejde. Her stod Tove nemlig. Hun er make-up artist, og skal repræsentere make-up mærket "Too Faced" de næste 4 dage, (én dag i hver Magasin i Danmark), både om eftermiddagen og til arrangementer om aftenen.
Jeg havde aldrig hørt om "Too Faced" før, men fik lige mulighed for at prøve lidt her til aften. Der var mange fine ting, og emballagestilen er lidt sjov og "rock-a-billy"-agtig..


Denne blush, "Papa don't Peach", var rigtig fin..

- og så var der de her paletter som hedder noget så lækkert som "Candy Bar". De kan bruges lidt forskelligt. Den til venstre ville f.eks. kunne bruges som en flot solpudder, og den i midten kunne bl.a. være en fin blush. De giver hver især flotte effekter, og farverne er SÅ fine, men det er desværre ikke så tydeligt på billedet..
-
Make up products by "Too Faced". Lots of great stuff and beautiful colors. This week it's represented by my sister Tove, in Magasin. She's a make-up artist, and she always has lots of ideas and of course the perfect make up! :-)

lørdag den 20. marts 2010

KUPPET OVER ALLE KUP!!

Secondhand buksedragt med nitter og korte ben. What's not to like :-)
-
Secondhand jumpsuit with studs.. Love it!! :-)

fredag den 19. marts 2010

MIG OG JOHN

Har forresten fået købt billetter til ekstra-koncerten med John Mayer i Forum d. 30. maj. Jeg glæder mig helt vildt meget, for jeg synes hans sange er fantastiske, og det blir FEDT at opleve ham live.. Yaaaiiiii....
-
Bought tickets to a John Mayer Concert. It's in Forum, Copenhagen in May ... Can't wait!!!

FREDAG

Så blev det weekend..
-
Finally weekend..
Shoes: Shoe Biz, blazer: secondhand, T-shirt: Suit Female, jewellery: Fashionology, H&M, random..

FABULOUS BLUE

Source: Stockholm Streetstyle

torsdag den 18. marts 2010

DAGENS KØB...

Købte de her ringe i H&M idag, så det var lidt flere til samlingen, for 30 kr. Synes de er fine, men det er desværre lidt svært at se på billedet.. :-)
-
Bought these rings in H&M today. I think they are really nice, but it's a little difficult to see.. The photo doesn't do them justice..

RYGSÆKKE ER THE SHIT!!


Har kigget lidt efter en lækker secondhand skindrygsæk den seneste tid (lige som mange andre).. Tror nemlig næsten det ku blive den nye yndlingstaske nu... Fandt en sort en i Berlin, men det var ikke ægte skind, så den var ikke helt rigtig.. Men nu har jeg fundet den rigtige (den nederste). Synes den er super cool, og ikke mindst praktisk.
-
Have been looking for a cool secondhand leather backpack for a while, and now I found it!! (It's the one in the bottom picture). I think it will be a musthave this spring and summer ..
Pictures are borrowed from Nutellah og Ebay.

onsdag den 17. marts 2010

ON THE STREET

Der er noget over dette her billede, jeg bare vildt godt kan lide.. Lækkert og nede på jorden..
-
There is something about this picture.. Love the bag..
Source: Stockholm Streetstyle

tirsdag den 16. marts 2010

ÅRETS FØRSTE SOFTICE

Idag blev dagen hvor jeg fik kontaktlinser på prøve, og årets første softice:-) Har haft fri, og har næsten ikke været hjemme. Har nydt det fine vejr, spist morgenmad ved Åen og været i biografen.. Schön...
-
I had the day off. Had breakfast with af friend, enjoyed the nice weather, went to a movie and had the first ice cream this year.. Nice...

mandag den 15. marts 2010

SUNNIES

Vejret har været fint idag. Masser af solskin - så det må være tid til nye solbriller :-)
Linda Farrow Luxe ca. 4200 kr. (ca. 550 euro)
Fendi ca. 1500 kr. (ca. 200 euro)

Alexander Wang ca. 2100 kr. (ca. 280 euro)
-
The sun has been shining a lot today, so it must be time for new sunglasses :-)

søndag den 14. marts 2010

VIBSKOV GRAPHIC WORKS

Da jeg var i Berlin besøgte vi Pool Gallery, som havde udstillingen "Henrik Vibskov Graphic Works. Det var ikke ret stort men det var vældig interessant at se! Og nu faldt jeg lige over denne post på Les Mads. Deres indlæg omhandler, den åbenbart lidt forsinkede, åbningsreception, og det var ret sjovt at se deres billeder derfra og at gense nogle af værkerne, og også videoen hvor han fortæller lidt om nogle af motiverne. Ærgeligt at han ikke lige kom forbi den dag VI var der :-).
-
When I was in Berlin we visited the Pool Gallery, and saw the exhibition "Henrik Vibskov Graphic Works. The exhibition was very interesting. Now I just saw this post by Les Mads with pictures and video from the (delayed) opening. It was exciting to see some of it again. Especially the video..

GENOPDAGET!!

På trods af en smule tømmermænd, lykkedes det mig at få ryddet lidt op i alt mit tøj, sko og tasker idag... ret forfriskende faktisk.. - en slags forårsoprydning kan man måske kalde det.. :-)
Og så fandt jeg et par ting jeg nærmest havde glemt jeg havde. F.eks. tasken her, fra Flybirdfly. Den er ret rummelig, og den skal i brug igen nu! Og så de her sort/hvide secondhand sko.. De skal helt sikkert også luftes snart :-) Syns det er så fedt at genopdage ting! Nu skal resten af søndagen bare tilbringes på sofaen .. lige til at overkomme..
-
I went through all my clothes, shoes and bags today, and found a few things I kind of forgot I had.. I love when that happens. :-) (not forgetting, but finding..) This bag from Flybirdfly and the black and white secondhand shoes where some of todays hidden treasures..

I FREDAGS..

.. havde jeg en rigtig hyggelig aften med min veninde Rikke. Vi fik lækker græsk take away, og så lidt X-faktor, og bagefter smuttede vi i bio og så "A Single Man". Det var en ret fantastisk film, (i øvrigt instrueret af Tom Ford) og jeg synes at Colin Firth gør sin karakter meget nærværende. Synes også filmen var gennemgående flot. Elsker når man genskaber fortiden, med de rigtige huse, biler, musik, stemning og ikke mindst tøjet. Det var fedt og jeg kan anbefale filmen :-)
-
Friday night I saw the movie "A Single Man", and it was a great movie. Colin Firth is a better actor than I thought. And the way they recreated the 1960's was fantastic.

lørdag den 13. marts 2010

13-3-2010

Knit cardigan: S'nob, top: Margit Brandt, belt: Margit Brandt, leather skirt: secondhand, shoes: Shoe Biz

BIG BIRD

Tove spottede denne fantastiske ørestik på Sarah, til en koncert i Odense. Jeg har ladet mig fortælle at den kan købes i "Kanalje" i Vintapperstræde i Odense.. Jeg synes den er helt fantastisk, og det ser endnu mere fantastisk ud, fordi Sarah's frisure er så kort!!
-
Tove just spotted this big and fantastic earring. I really love it, and it looks great with the short haircut! I can only say "WAUW"!!! :-)

fredag den 12. marts 2010

SHOES WITH A ZIPPER

Cool secondhand sko, set i bloomers i Århus idag.. Der er lige kommet en ny sending af sko, tasker, fantastiske skindnederdele osv.. så en tur forbi butikken, kan virkelig anbefales.. :-)
-
Cool secondhand shoes spotted in bloomers in Århus today. A lot of great vintage stuff has just arrived at the shop, so stop by!! :-)

torsdag den 11. marts 2010

DIY - TIE DYE JEANS

Har lavet mig et par tie dye jeans.(Og Trine P. - hvis du læser dette her, så har Jesper da nu endnu mere grund til at synes, at jeg er en hippie, ha ha) Så nogen cool tie dye jeans i Costume, og jeg synes de var lidt rock'n roll, så det sku jeg lige prøve.. Havde et par gamle mørke jeans liggende i skabet, og de har nu ligget i vand og klorin i 1½ døgn.. og vandet er blevet skiftet 3 gange. Synes det er blevet rigtig fedt!!!
-
I made myself a pair of tie dye jeans. I saw some in the danish magazine Costume and got inspired. I think they turned out great, and that they are very rock'n roll.. !!

onsdag den 10. marts 2010

T BY ALEXANDER WANG


Havde nær glemt at vise mit fantastiske køb fra igår.. Har tænkt over den et stykke tid, og nu hvor jeg fik lidt skatte-penge tilbage, slog jeg til!!! Er SÅ glad for den!!
-
Bought this amazing T by Alexander Wang tank-dress yesterday. I have been wanting something like this for a while, and now I got it... I REALLY like it!!!

10-3-2010

Et hurtigt billede af hvad jeg havde på idag..
-
Todays outfit
Blazer: secondhand, dress: Margit Brandt, scarf: Margit Brandt, bracelet: Cos, necklaces: Fashionology.

tirsdag den 9. marts 2010

PLASTIC-ISH SHOES

Fandt de er sko/støvler i H&M idag.. Overvejede dem et stykke tid, på trods af at prisen kun var på 179 kr. Materialet var nemlig knapt så lækkert (det siger næsten sig selv), men stilen er ret fin, og så var der en god lav kilehæl, som er noget jeg står og mangler.. Og de kom så med hjem, og må nu holde så længe de kan. Blir mere og mere glad for dem og synes i øvrigt de er pænest med strømper i.. indtil videre.. :-)
-
Saw these shoes at H&M today. Even though they were very cheap (about 24 euros), I thought about not buying them for a while, because they were a little plastic-ish.. But I really liked the design, and I ended up buying them, and I'm sure I won't regret it.. :-)

HAR HYGGET...

...sammen med Tove idag. Det var rigtig skønt.. ! Og jeg kunne langt om længe få givet hende det armbånd jeg købte til hende i Berlin. Og jeg har NÆSTEN fortrudt at jeg ikke beholdte det selv, for jeg syns at det er ret fedt!! Heldigvis blev hun meget glad for det, og så kan jeg måske låne det i ny og næ :-)
-
Visited Tove today, and gave her the bracelet I bought for her in Berlin. I realize now, that I should have bought one for myself.. It's really cool..!! But maybe she will let me borrow it from time to time.. :-)

mandag den 8. marts 2010

CONVERSE - FOREVER...


Der ER nu noget ved Converse sko!! De er jo en klassiker, men det er længe siden jeg har haft nogen. Overvejer det nu igen.. de sku nok være lyse, og så uden skaft tror jeg...
-
Love Converse.. it's a classic.. I'm thinking about getting some this spring..
The first photo is from Stockholm Streetstyle.