Sider

onsdag den 29. september 2010

tirsdag den 28. september 2010

HAMBURG?

Min veninde Rikke og jeg OVERVEJER at ta til Hamburg hen over nytår.. Det kunne være super fedt med en lidt anderledes nytårsaften OG shopping, og go mad og cocktails :-) 
Især når man er single og mange af veninderne efterhånden har mand og børn, synes jeg at nytårsaften godt kan blive en lidt besværlig begivenhed hvor man ikke rigtig ved hvad man skal.. Håber det bliver til noget. Har hørt at Hamburg er en fantastisk by, og den er jo ikke så langt væk :-)

My friend Rikke and I, are considering going to Hamburg for New Years Eve.. We would probably spend a few days there, shopping and sipping cocktails :-)

PILLOWS

Har fridag idag, og har langt om længe fået taget mig sammen til at sy et par nye puder til min sofa. De er syet på den helt enkle måde, hvor man klipper 2 firkantede stykker, som man syer sammen på vrangsiden. Når man syer, laver man en åbning hvor man kan stoppe fyldpuden ind, og så syer man åbningen sammen i hånden. Very easy.. Stoffet, som jeg efterhånden har haft liggende i noget tid, er et gammelt 70'er gardin fra "bloomers" i Volden. Jeg synes mønstret og farverne er så fine. Har lige lavet lidt om på farverne i min stue. Før havde jeg klare farver som rød, lilla og blå, men nu er jeg mere i humør til de afdæmpede jordfarver samt sort og hvid.   

I have the day off, and I have finally gotten around to making some new pillows for my couch. The fabric has been lying around for a while. It's old curtains from the 70s, found in "bloomers" in Volden, Århus, and I love the pattern and the colours.   

mandag den 27. september 2010

OLE H.

Den fantastiske Ole Henriksen-oplevelse jeg havde hos Tove i torsdags og som jeg nævnte igår, bestod af en tre-trins behandling som er designet til at forbedre og forny huden med nogle af naturens mest kraftfulde ekstrakter. Ingredienserne tæller bl.a. mandel, havrekernemel, bambus, honning, appelsinskal og citron. De tre produkter er en skrub, en frugtsyre og en maske, og jeg var ret overvældet over resultatet. Skrubben var meget lækker, og da vi til sidst tog masken af, kunne jeg virkelig se en forskel, og selv nu, efter 3-4 dage, føles min ansigthud stadig blød og velplejet. Jeg kunne sørme godt tænke mig sådan et sæt, men det koster omkring 1000 kr. Man kan dog vidst også få et mindre sæt til 400 kr. hvor der er til ca. 6 behandlinger, så jeg tror det er dét jeg skal på jagt efter :-)

When I visited Tove last Thursday I also tried some wonderful Ole Henriksen products. It was a three step treatment, which is designed to enhance and renew the skin with natural extracts. Among the ingredients was almond, oat kernel flour, bamboo, honey, orange peel and lemon. The three products was a scrub, fruit acid and a mask. When we removed the mask I was amazed by the result. My skin looked and felt fantastic, and now, 3-4 days later, it still does!

søndag den 26. september 2010

OVER THE TAUPE

Jeg besøgte Tove her i torsdags, og eftersom hun er kosmetolog, byder sådan et besøg ofte på en eller anden wellness-agtig oplevelse.. Man skal muligvis selv udføre sin wellness, men der er altid fantastiske produkter til rådighed og det er også rart med vejledning. F.eks. havde jeg en fantastisk oplevelse med Ole Henriksen, som jeg lige skriver om senere.. 
Men altså.. Tove havde lige købt denne her OPI lak som hedder "Over the Taupe", og farven er virkelig fin. Lige en anelse lysere end "You Don't Know Jaques", som jeg også synes der er vildt fin! Da lakken var lagt kom Tove et par dråber af denne her "Drip Dry" (også fra OPI) på hver negl. Så tørrer lakken nemlig ordentligt i løbet af ca. 4 min. og efterlader overfladen styrket og blank. Måske noget jeg sku tage og investere i, da min tålmodighed tit ikke rækker til at vente til lakken er helt tør!!

I visited Tove last Thursday, and I tried on her new OPI nail polish "Over the Taupe". It's a fabulous colour, and it's a little lighter than "You Don't Know Jaques" that also is a VERY beautiful colour. I got 2 drops of "Drip Dry" on each nail, on top of the nail polish. This great OPI-product makes the nail polish dry in four minutes and leaves the surface stronger and more shiny! Maybe something I should consider buying, because of my lack of patience.. :-) 

LIKE FREJA!

Freja Beha's hår er vildt fantastisk på dette her billede. Jeg kunne ikke finde på at klippe mit eget så kort, men nu hvor jeg har fået pandehår, kunne jeg måske godt køre hendes "gardin-stil" når det blir lidt længere :-)

I love Freja Beha's hair in this photo. I would not cut my own hair that short, but now that I got bangs, I could let them grow longer and wear it like this! It's cool!

DON'T UNDERESTIMATE THE WHITE SHIRT!

(Photo credit: Hanneli)

Man skal aldrig undervurdere den effekt en hvid skjorte kan have! Jeg synes dette her "stramme" og pæne look er ret fantastisk. Fedt at det er sort/hvid, og at man bare kan se skjorten ved håndledene, og kraven i halsen! Det er vildt inspirerende synes jeg :-) Og så er håret da lige prikken over i'et..

You should never underestimate a white shirt, and the effect it can have on your look! I really really like this kind of "nice girl"-look! I like the black/white combo, and that you can just see the white collar and also a bit of white at the wrists. This photo is SO inspiring! And the green hair is just the perfect finishing touch. 

lørdag den 25. september 2010

OUTFIT

Outfit fra den anden dag.. :-) Tasken er en ældre sag fra "Fly Bird Fly".

Outfit from the other day .. :-) The bag is about 3 years old and made by "Fly Bird Fly".  

fredag den 24. september 2010

BALLERINA

Jeg har ikke været så meget til ballerinaer de sidste par sæsoner. Jeg tror det er fordi det blir lidt for sødt til mig. Men hvis det endelig skulle være, så kunne de her fra BOSS Orange til 1399,- være en mulighed. Jeg synes de har en fin facon, og så er nitterne selvfølgelig det nødvendige rå touch! 

I haven't been a big fan of ballerina shoes these last couple of seasons. I think it's because it's a bit too nice and too cute. But maybe these BOSS orange ballerinas could be OK.. I like the shape and of course the studs!

torsdag den 23. september 2010

1 ÅR

Så gik der et år med dette her bloggeri! .. :-)

My blog is one year today! :-)

onsdag den 22. september 2010

JA HVORFOR?

- so true! :-)

EAR-CHAINS VOL. 2

Her er mine ørekæder så. Den i sølv har jeg vidst vist før og den i guld-farve (til venstre både øverst og nederst) er den som jeg selv biksede sammen igår.. Den kan jo ikke måle sig med Line & Jo's, men den er OK synes jeg.. Det er jo lige så meget kæde-effekten jeg går efter :-)

These are my ear-chains. I have shown you the silver one before, and the one that's "gold" (on the left) is the one I made yesterday. It's no "Line & Jo", but I think it's OK. It DOES have the chain-look going and that's what I want :-)

tirsdag den 21. september 2010

EAR-CHAINS

(Photo credit: Line & Jo)
Jeg har forelsket mig lidt i ørekæderne fra Line og Jo. De er super rå, men feminine, og jeg kan godt lide det der med at der hænger en kæde. Det en en fin og lidt 80'er-agtig måde at udsmykke sine ører på :-) Jeg har selv en totalt 80'er-ørekæde, og så har jeg lige idag, prøvet at bikse noget sammen af nogle gamle smykker, og jeg viser det senere hvis jeg kan få taget et ordentligt billede.

I have fallen in love with these Line & Jo ear-chains. They are cool but feminine and I really like the 80s touch! I have a very very 80's ear-chain, and today I have been trying to make another ear-chain myself, from some old jewellery I had lying around. I will show it later if I'm able to take a decent picture.

MED ELLER UDEN HÆTTE?

Sportede for første gang min "nye" vinterjakke idag. Det er den jeg fandt i genneren for 95 kr. da jeg var på ferie hos mine forældre. Da jeg viste den her, havde jeg lynet hætten af, men jeg har sat den på igen, og jeg tror egentlig den er fedest med hætten på.. Hvad synes I? Jeg tog egentlig hætten af fordi jeg var sikker på at pelskanten var fake fur, og det kan jeg af en eller anden grund bare IKKE lide. Men jeg er blevet i tvivl alligevel om det måske er ægte pels, efter at ha kigget nærmere på den, og resten af jakken er jo det blødeste skind, og hvorfor skulle man sætte fake fur på en fantastisk skindjakke??

I wore my "new" winter coat for the first time today. It's the leather coat I found secondhand for only 95 dkr. when I visited my parents last month. When I showed it to you here, I had removed the hood, but now I have put it back on, and I think I like it the best this way.. What do you think? I mostly removed the hood because I thought the fur was fake and for some reason I just don't like that! But now I'm not so sure about the fakeness anymore after looking at it more carefully. And the rest of the coat is made from the softest leather, so why would anyone put fake fur on that???

EASY PEASY

Har haft en fantastisk hyggelig start på dagen idag. Igår aftes lavede jeg dej til boller, som har hævet i køleskabet hele natten, og her til morgen blev de bagt, og så tog jeg over til Rikke med friskbagte boller,(som jeg vidst i øvrigt før har gjort og fortalt om her på bloggen). Hun havde til gengæld friske smoothies og kaffe klar! SKØNT!
Selvom nogen måske synes at det er lidt "snyd", så er jeg virkelig stor tilhænger af AMO's koldhævede morgenboller! Det er simpelthen så nemt, og man behøver ikke få dej ud over det hele.. :-)

This morning I had breakfast with Rikke. I brought freshly baked buns, and she had made some fantastic smoothies and coffee.. I made the dough last night, from AMO's flour-mix. It's SO easy. The dough has been in the refrigerator all night and this morning I only had to make the buns and bake them!

mandag den 20. september 2010

VIL DU SE DEN PÅ?

Her er strikken så på! Jeg synes virkelig jeg har fået lavet en fin trøje... :-)

This is me, wearing the new sweater. I really really think I have done a great job...

STRIKKEPROJEKT NR. 2

Igår aftes blev jeg færdig med strikkeprojekt nr. 2. En kortere og smallere udgave. Satser på at den vil være god til højtaljede jeans, og shorts bl.a. :-) Er vældig godt tilfreds!

Last night I finished my second knitting project. It's shorter and more slim than the first one. I think it will look great with for instance high waist jeans and shorts..  :-)

GREAT DRESS

(Photo Credit: Streetpeeper)
Fantastisk og anderledes kjole. Hun får det virkelig til at fungere..

Great dress! She really makes it work!..

søndag den 19. september 2010

JUST WINDOW SHOPPING

Kiggede lidt på sko hos Falkenberg igår. Der kom ikke noget med hjem, men sku lige se hvad jeg eventuelt kunne vælge at investere i.. Jeg blev lidt vild med støvlerne fra Gardenia. De koster 1199,- og det var især bunden jeg synes der var fin. Og så spottede jeg også de her dyreprintede sko fra Emma Go til 899,- De er virkelig virkelig fine! Siden prøvede jeg at kigge nærmere på flere ting fra Emma Go på deres - desværre - meget uopdaterede hjemmeside, så det gav ikke meget.. Derimod fandt jeg et indlæg på gademode.dk, som linkede til et indlæg på deres "Fashion Week live" som viste lidt fra et besøg på bl.a. Emma Go's stand i Øksnehallen på modemessen i februar. Så der ku jeg endelig se lidt mere af det som kommer i butikker nu. Det er egentlig ret fint. Se det her!

I was looking at shoes yesterday, in Falkenberg in Århus. One of my favorite shoe-shops. I really like these two pairs.. The boots are Gardenia and the shoes are Emma Go!..

lørdag den 18. september 2010

NOGLE AF DE EFTERÅRS-TENDENSER JEG SKA HUSKE..

Tar altid lige lidt notater når en ny sæson starter og her er en af mine utallige små notes.. Altid gode at have!! :-)

I always take notes when a new fashion-season starts, and this is one of my countless notes.. They are always good to have! :-)

fredag den 17. september 2010

VOGUE

Elsker glittede modemagasiner, men det er efterhånden sjældent at jeg køber et! Får det alligevel ikke læst, og vil egentlig også i mange tilfælde hellere læse modeblogs.. Men nogle gange kommer det over mig og så MÅ jeg bare have et.. som f.eks. idag.. :-)

I love fashion magazines, but I rarely buy them! I don't always get around to reading them and most of the time I prefer fashion-blogs instead. But sometimes I just HAVE to have one.. like today.. :-)

torsdag den 16. september 2010

YOU'RE SO GREAT AND I LOVE YOU!

Det er vildt længe siden jeg har hørt denne her sang, men så kom jeg i tanke om den i dag. Det er helt sikkert en af mine Blur-favoritter fra dengang de var "the shit".. Nu hører jeg mere Gorillaz, og det er jo stadig Damon Albarn, så - same same BUT different.. :-)

It has been a long time since I've heard this song, but then I suddenly came to think of it today.. It's one of my Blur-favorites for sure, in the good old days.. These days I'm more a Gorillaz-kind-of-girl, so it's still Damon Albarn I'm listening to... same same BUT different.. :-)

onsdag den 15. september 2010

NEED TO FIND NEW CARDIGAN!

Her er der endnu et par outfit billeder. De er fra tirsdag hvor jeg havde fri.. Genopdagede denne her Gina Tricot cardigan i skabet. Den er ret varm, så den er god, ihvertfald indtil jeg finder dens afløser. Skulle meget gerne ha fundet en lang og enkel cardigan her til efterår og vinter... Er ikke helt sikker på hvordan den præcist ellers skal være.. Det ved jeg når jeg ser den! :-)

More outfit photos. These are from Tuesday - my day off! I found this Gina Tricot cardigan from last year in my closet. It nice and warm, but it's a bit worn out, so I'm looking for a replacement. I would like one that is long, warm, minimalistic and maybe chunky.. I will know it, when I see it :-) 

mandag den 13. september 2010

MONDAY MONDAY

Afslappet mandags outfit...
Idag har det været fint sensommervejr. Jeg har været på arbejde, og her til aften har jeg savet en dør/bordplade over. Det var et større projekt. Nu er jeg træt, og har heldigvis fri i morgen..

My Monday-look..
The weather has been very nice today. I have been working, and tomorrow I have the day off.. nice!

søndag den 12. september 2010

SEE BY CHLOE - FABULOUS BOOTS

Fantastiske army-like støvler fra See by Chloe, som ville være perfekte hele året rundt, og især nu! De koster 3200,- hos www.youheshe.com. Jeg tror næsten at de passer til alt mit tøj :-)

Fabulous See by Chloe army-like boots! They would be perfect for all seasons, and especially fall and winter.. They cost 3200 dkr. at www.youheshe.com. I actually think they would go with everything I own :-)

lørdag den 11. september 2010

SHORTS OBSESSION!

(Photo credit: Stylesightings)

Et rigtig fint look synes jeg!.. Jeg er virkelig vild med shorts.. Jeg må få anskaffet mig nogle flere par..... !!!

This is a great look I think! I really really like shorts.. I must get some more shorts in my closet.....!!! 

// L Ø R D A G //

I dag har jeg haft dette her på. Har vidst ikke vist denne her kjole før. Det er noget tid siden den kom med hjem, men det var været for varmt til at have den på indtil nu..

Today I have been wearing this. I don't think I have shown you this dress before. I have had it for a while, but it has been too warm to wear it until now..

Dress: Margit Brandt
Leather vest: secondhand
Shoes: Shoe Biz
Necklaces: Fashionology
Bracelet: S'nob

NEW!

Nyeste armbånd i samlingen. Det er fra S'nob og da jeg så det første gang mindede det mig om Lara Bohinc. Men kun lidt! :-) Jeg synes det er vildt fedt. Kan godt lide det tunge og rå udtryk.. Det er en lille smule stort, men jeg tror jeg prøver at sætte det højere oppe på armen..

This is my new bracelet. It's made by S'nob, and when I first saw it, it reminded me of Lara Bohinc. But only a little. I like it a lot. I like the heavy look!

fredag den 10. september 2010

BUYING PUNK ROYAL

Igår formiddag var jeg med Nanna oppe i Guldsmedgade, hvor vi skulle købe Punk Royal til butikken. Blandt mine favoritter var disse to armyfarvede items. Især er jeg vild med de her shorts, så dem må jeg få kigget på når de kommer i butikken til februar..  

Yesterday morning, Nanna and I were buying Punk Royal for the shop. Among my favorites were these two items. Especially the shorts are pretty great.. They will be available in the shop in February.  

STRIK IN ACTION

Dette her havde jeg på i tirsdags. Jeg er virkelig SÅ glad for denne her kjole/trøje som jeg selv har strikket :-)

This is what I wore last Tuesday. I'm so in love with this sweater/dress that I have knitted myself :-)

torsdag den 9. september 2010

OUTFIT FRA IGÅR..

Her er lige et outfit-billede fra igår. Skjorten er den silkeskjorte jeg fandt i min mors skab i sidste uge :-)

This is my outfit from yesterday. The white silk shirt is the one I found in my mothers closet last week :-)

GODMORGEN

Dette her er min nye yndlingssang! Coco Sumner er super cool, og jeg glæder mig til at "I Blame Coco"´s første album udkommer d. 8. november..

This is my new favorite song! Coco Sumner is fantastic, and I look forward to "I Blame Coco"´s first album release at November 8th.

onsdag den 8. september 2010

TOVE'S NEW BOOTS

Besøgte Tove igår, og i hendes entré spottede jeg straks disse her nye støvler. Jeg syntes de er helt vildt fine. Jeg kan rigtig godt lide den rå og tunge biker-stil. De er fra H&M og kostede kun omkring 250 kr. !!

I visited Tove last night and I immediately spotted these new boots! I really really like them and the cool biker-style. It's H&M boots and they only costed about 250 kr. !!

BANG BANG BANGS

Nu med pandehår. Tror jeg blir glad for det.. Lige her på billedet er det meget nyklippet, så jeg glæder mig til at det falder lidt mere til..

This is me with bangs. I think I like it... !

tirsdag den 7. september 2010

STYLO


Denne her minder mig helt vildt om Roskilde Festival! Nærmest ren nostalgi, nu hvor sommeren er slut..  

This one really reminds me of Roskilde Festival!

CLUB B

I Esbjerg i fredags besøgte vi også butikkerne "Club B", og "Club B Outlet". Jeg anede ikke de eksisterede, og jeg fatter ikke helt hvorfor, for jeg har da været i Esbjerg jævnligt før i tiden. Og jeg burde da virkelig kende til dem, for butikkerne havde nogle virkelig fine ting..
I "Club B", som ligger i Kirkegade, finder man f.eks. mærker som Dolce&Gabbana, Sonia Rykiel, See by Chloé og ikke mindst Mulberry. Stilen var meget voksen og til tider lidt "konet", men der var også mange mange fantastiske ting, og vi stod selvfølgelig og sukkede længe over Mulberry taskerne.. især Alexa.. 
Bagefter smuttede vi om i baggården til "Club B Outlet", og her faldt jeg for denne her skønne cardigan fra See by Chloé, og den var røget med hjem, hvis jeg havde haft 1200 kr. 

In Esbjerg we also visited the shops "Club B" and "Club B Outlet". They are located in Kirkegade, and you can find a nice selection of Dolce&gabbana, Sonia Rykiel, See by Chloé, Mulberry and other brands. We especially loved the Mulberry bags. 
In "Club B Outlet" I found this wonderful See by Chloé cardigan. I didn't buy it, but I would have, if I had 1200 kr.    

mandag den 6. september 2010

NUDE NAIL POLISH IN "FJORTEN.ELLEVE"

Da jeg var i Esbjerg i fredags besøgte vi butikken "fjorten.elleve". Det er efter min mening en af de bedste butikker på Esbjergs strøg, Kongensgade. De forhandler bl.a. Acne, Velour, Forest and Bob, 5Preview og Won Hundred. Der var også neglelakker fra Flying A. Jeg købte denne her nude-farve, som jeg tror jeg blir glad for. Kender ikke til kvaliteten, så det må komme an på en prøve.

When I went to Esbjerg last friday, we visited the shop "fjorten.elleve". In my opinion one of the best shops in Esbjerg. It's located in Kongensgade, and you can find Acne, Velour, Forest and Bob, 5Preview and Won Hundred, among other fantastic brands in the shop! They also have "Flying A"-nail polish, and I bought this nude one.. I can't wait to try it on! :-)

søndag den 5. september 2010

- OG NU VI ER VED NET...

.. kan jeg da lige vise to af mine favorit-net. Det til venstre er sprit-nyt og et som Nanna og Caterina har fået lavet til bloomers. Det er i øvrigt Caterina der har lavet den flotte illustration. Nettet til højre er efterhånden lidt slidt.. det er fra La La Berlin.

Speaking of cotton bags, I will just show you a few of my favorites. The one on the left is brand new. Nanna and Caterina have just had it made for their shop "bloomers". It's Caterina who has made the beautiful drawing. The bag on the right is La La Berlin. It's my absolute favorite and therefore a bit worn out.

H&M-ROV



Lidt køb fra H&M i fredags. Jeg faldt med det sammen for nettet, fordi printet og farven er rigtig fedt. Farven er mere grøn i virkeligheden. Og jeg er vild med net.. og at man så oven i købet støtter H&M's samarbejde med Unicef om beskyttelsen af børns rettigheder, i områder i Indien hvor der produceres bomuld, er jo bare en stjerne oven i hatten :-)
Armbåndene er vildt flotte til chunky strik, og de var sat ned fra 80 kr. til 10 kr., så det gav lidt sig selv..

Here are a few things I bought in H&M last Friday. I really like the colour and the print on the bag. The colour is a bit more green irl. I can always use one more cotton bag and also, buying this bag, I'm supporting H&M's and Unicef's project which is about protecting children's rights in cotton producing areas in India. 
The wooden bracelets will look great with big sweaters, and they where on sale, so that pretty much explains why I bought them :-)