Sider

mandag den 31. januar 2011

FACTORY GIRL

Jeg er meget meget forkølet, og jeg synes jeg har været det i en uendelighed! Jeg har ikke særlig meget energi, og gider ikke rigtig noget om aftenen... Derfor er jeg totalt nede med hvad der kommer i fjerneren!!! (hvilket ikke er noget at prale af) ha ha... MEN i aften på Kanal 4, kl 21, kommer filmen "Factory Girl" med bl.a. Sienna Miller, og den kan jeg virkelig anbefale. Har lige kopieret omtalen:

"Den smukke og velhavende partypige Edie Sedgwick drømmer om at blive stjerne. I 1965 dropper hun derfor sine studier og tager til New York, hvor hun støder på den unge og lovende avantgardekunstner Andy Warhol. Her bliver hun del af "The Factory" - et samlingssted for tidens filmfolk, skuespillere, musikere, forfattere og andre trendsættere, for hvem sex og stoffer er kodeordet. Som Andy Warhols muse bliver Edie hurtigt berømt, men mister samtidig fornemmelsen for virkeligheden".

God fornøjelse..

PS: Hvis der er nogen som ligger inde med hidtil ukendte midler mod forkølelse, så vil jeg gerne høre om det..

onsdag den 26. januar 2011

FORRESTEN..

(Photo source: Modedorf)

.. så faldt jeg over dette her billede den anden aften. Jeg synes at outfittet er helt fantastisk, og jeg blir meget inspireret af det.. Jeg er jo MEGET til sort og grå, men jeg håber at kunne blive lidt bedre til de lyse farver til foråret..

Just wanted to show you this outfit! I think it's fantastic and very inspiring. This girl has a cool attitude people!! As I'm wearing A LOT of black and grey, I hope I can get better at wearing these light colours this spring and summer..

tirsdag den 25. januar 2011

PAUSE

Her er mit udsalgsfund fra i fredags. Fandt jakken i Weekday, sat ned fra 900 kr. til 80 kr. CAN YOU BELIEVE IT!!?! :-)

Jeg får ikke blogget så meget for tiden. Jeg tror at jeg måske simpelthen tager en lille blogging-pause. Måske kommer der et indlæg i ny og næ.. Jeg har ikke så meget lyst til det for tiden, og mit kamera er begyndt at strejke.. Jeg må få fat i et andet. Ville virkelig gerne have et spejlrefleks-kamera, men må nok måske nøjes med et billigt digitalkamera. Et nyt kamera skal der ihvertfald til på et tidspunkt, for det ser virkelig ud til at en sommerferie i New York WILL HAPPEN!! Og så SKAL man da have et kamera med!! :-)

This jacket is what I found on sale last friday. I saved 820 dkr. :-) I can't believet it!! :-)

I'm not blogging very much at the moment. Maybe I'll take a short break. I don't feel like it, and my camera is not working very well... I will have to get me a new one, and I'll probably have to settle for a cheap one, because I can't afford the one I really want.. It looks like my summer holiday will be spent in New York... WEEEEEE...  and therefore I HAVE to have a new camera..

fredag den 21. januar 2011

FRIDAY

Så blev det endelig weekend :-) Her er hvad jeg havde på idag. All black!! Det passer mig fint! Den opmærksomme læser vil se at jeg har skiftet knapperne på blazeren. De var guldfarvede før.. Det med at skifte knapper, er en meget meget enkel og nem måde at ændre f.eks. en blazers udtryk på. 
Efter job var jeg en tur inde i byen. Skulle ned og have testet øjnene, og bagefter kiggede jeg ind i Weekday, hvor jeg gjorde et ret vildt udsalgsfund! Viser det senere.. :-) Go fredag aften..

Finally weekend. This is what I was wearing today. All black - just the way I like it! :-) I have put some new buttons on this blazer. The old ones were gold, but these grey/silver'ish ones, goes with more of my clothes. Today I bought a few things on sale.. I will show you later! I really saved A LOT of money :-) 

onsdag den 19. januar 2011

WALK LIKE AN EGYPTIAN

Hørte denne her sang i radioen i weekenden (P4 i mors og fars bil), og fik lyst til at se "The Bangles", og oh my God det er nogle cool chicks!! Top-lækker 80'er stil... Det er ret underholdende og inspirerende :-)

Heard this song in my parents car last weekend, and I wanted to see what "The Bangles" looked like, and oh my God they were a bunch of cool chicks!! Very hot 80's style.. It's really entertaining and inspiring :-)

A LOT OF BEAUTY

BEAUTIFUL!

lørdag den 15. januar 2011

VESTEN PÅ!

Her er lige et billede af MIN vest, så man kan se den på.. Er rigtig glad for den! Billedet er fra igår (fredag) på vej på arbejde.. 

Here is a photo of me and MY vest. It's already a favorite!

Vest: vintage, shirt: vintage, leather jacket: Mag's Magasin, jeans: H&M, scarf: Margit Brandt.

tirsdag den 11. januar 2011

GADEMODE

(Photo credit: www.gademode.dk)

Så lige hende her pigen på www.gademode.dk, og jeg er ret vild med hendes vinterstil, som ikke blir for tung. Man ville nok ikke kunne holde varmen i dette her hver dag i de her kolde tider, men ind i mellem skal man bare ha noget andet end en tung tung jakke på!! Hendes rulam-vest minder om min, og det er skønt med noget inspiration til hvordan den kan styles :-)

Just saw this girl at www.gademode.dk and I like her stylish winter-outfit. This outfit will probably not keep you warm everyday in this cold weather, but sometimes you just need to wear something else than a big and heavy wintercoat. Her vest is a lot like mine, and it's great with a bit of styling-inspiration :-)

lørdag den 8. januar 2011

DRY LIPS

På denne her årstid har jeg altid de tørreste læber og jeg har prøvet en del læbeprodukter gennem tiden. Jeg har helst gang i 2-3 varianter ad gangen.. Idag har jeg så købt denne her Lip Balm fra Clarins, og den føles indtil videre rigtig god. Den koster normalt 130 kr., men jeg fandt den i Salling i Århus, sat ned til 89 kr. :-)
Denne her lørdag aften skal gå med spil og vino. Om lidt tager jeg over til Rikke og tæver hende i Bezzerwizzer..

This cold weather makes my lips very dry, and I always have 2 og 3 lip products with me. Today I bought this Clarins Lip Balm and so far it feels very good. Lucky for me, it was on sale.. :-)

tirsdag den 4. januar 2011

STATEMENT LEATHER/RUBBER HALSKÆDE - DIY

For noget tid siden så jeg mig varm på en læderstrop/kæde med mange mange sorte gummi-elastikker på. Men jeg havde ikke lige penge til den.. Jeg så den på en pige, som henviste mig til "Smedens Datter". Her inden jul fandt jeg så kæden på billedet i en butik i Vejle og den var ikke særlig dyr. Så tænkte jeg, at jeg da bare selv kunne lave læderstroppen..
Jeg havde noget sort blødt læder liggende og klippede en strimmel som kunne passe..

Så trak jeg elastikkerne på læderstrimlen, og syede den sammen..

Så blev den foldet og syet igen, så den blev pæn og glat - og så var den færdig..

Her er det færdige resultat så. Jeg er meget glad for den! Jeg synes kæden er rå og cool, og den passer stilmæssigt helt perfekt til mig :-)

søndag den 2. januar 2011

RULAM - 2. KAPITEL

Den rulam jeg skrev om her, har jeg mod forventning slet ikke fået brugt! Selv om jeg fik fikset den fint op, så er den blevet på bøjlen. Jeg tror simpelthen den blev lidt for "Gøngehøvdingen"-agtig. Jeg har hele tiden været i tvivl om hvor lang den skulle være, og overvejede helt fra starten om jeg skulle lave den helt helt kort, og nu hvor den bare har hængt, så klippede jeg den simpelthen af igår, og det er jeg glad for! På nederste billede har jeg hængt den over min skindjakke. Det var sådan jeg havde den på idag, og nok sådan jeg kommer til at bruge den mest.

I wrote about an old sheepskin coat here, and I haven't been wearing it at all. Even though I repaired the worn out places, removed the sleeves and changed the length, it just ended up hanging in my closet! It was too long anyway.. Yesterday I considered it again, and then cut the vest even shorter and I really like it. Now it really looks good over a short leather jacket and that's probably the way I mostly will wear it!

lørdag den 1. januar 2011

WINTER ITEMS

Jeg er - rent ud sagt - skide træt af at være forkølet! Går det aldrig over?? Her er et par vinter-items som er gode at holde varmen i. Støvlerne nåede jeg at købe i Esbjerg mellem jul og nytår, inden jeg gik ned med feber. De er meget "Timberland"-inspirerede kan man vidst roligt sige. De var på udsalg og jeg tror de er dejlig varme! Pelshuen er vintage og den bruger jeg ikke så tit, men det sku jeg måske overveje for den er dejlig varm... Please - kom nu tilbage, gode helbred!!

I'm still having a cold and I'm sick of it!! When will it go away?? Here are two winter items that will help me stay warm the next couple of month. I bought the boots just before I became "I have to stay in bed" - ill. They were on sale, and very "Timberland"-ish. The fur hat is vintage and I don't use it a lot, but maybe I should 'cause it's quite warm..

NYT ÅR


Top festlig nytårsaften... eller .. nej!
Nå det var så 2010, og det år har budt på mange fantastiske oplevelser. F.eks. var jeg en tur i Berlin, til koncert med John Mayer i Forum, og fik også festet på Roskilde Festival, og lidt på Skanderborg Festival.. Jeg fik også nyt job..
Det blir spændende hvad 2011 har at byde på! Jeg er klar ihvertfald :-)
Jeg har kigget det seneste års billeder på bloggen igennem og det er ret sjovt at se hvordan man ændrer sig på et år! Der et ting som jeg havde på for kun et halvt år siden, som jeg overhovedet ikke kan lide mere. Jeg tror jeg er blevet mere bevidst om min personlige stil, og jeg tror jeg skal starte 2011 med at rydde grundigt op i mit tøj! :-)
GODT NYTÅR ALLESAMMEN!

Not a very happening New Years Eve...
Well that was 2010! It has been a great year, and I'm looking forward to 2011!
I have been looking through the 2010-pictures on my blog and it's interesting to see how much you can change in a year. There are clothes I wore maybe only 6 month ago, that I really don't like now. I think I'll start 2011 cleaning out my closet! :-)
HAPPY NEW YEAR!