Sider

mandag den 28. februar 2011

s.m.u.g.k.i.g

Smugkig, i støvet spejl, på min "nye" pink skjorte, som jeg købte i genbrugsbutikken på Hasle Torv i sidste uge for 25 kr. Jeg er jo ikke særlig colorful, men jeg blir lidt påvirket af den tilsyneladende meget farverige sommermode, så det skal selvfølgelig prøves.. Jeg viser et bedre billede af skjorten senere.. (når jeg har købt et nyt kamera)..

Here is a "pink shirt" sneak peek. I bought this secondhand pink shirt last week to find out how I feel about the colorful summer look, everybody is talking about.. I'm not sure yet.. :-) I will show you a better photo of the shirt later..

tirsdag den 22. februar 2011

IGÅR

Kan godt se at kvaliteten på de her billeder ikke er helt i top. Er træt af mit kamera, men nu køber jeg også snart et nyt!! Dette her havde jeg på igår, og her kan man se den hjemmestrikkede poncho på. 

I'm sorry for the bad photo quality.. My camera isn't all that anymore, but soon I will buy me a new one.. !!This is what I wore yesterday. The poncho is the one I  knitted myself. 

søndag den 20. februar 2011

SØNDAG

Havde en rigtig hyggelig aften igår, med fantastisk mad og godt selskab. Men kunne godt mærke at jeg var træt, og ramt af hovedpine som ikke kunne drikkes væk! Nu holder jeg søndag på sofaen og nyder bare at jeg ikke skal noget.. Researcher bl.a. lidt til N.Y.-turen.. Øv hvor er der lang tid til. ...
Skoene på billederne fandt jeg i Bianco på udsalg i torsdags. Ved godt at de chunky hæle er tilbage, men jeg er ikke helt klar til at give slip på kilehæle.. :-)  

I had a good time last night. The food and the company was great. But I was SO tired. Today I'm relaxing and enjoying the fact that I have NO plans at all. And I'm researching a bit for my trip to N.Y. in July.. Can't wait!! 
The shoes on the photos are fabulous and new, and I bought them last thursday at Bianco. They were on sale!!

lørdag den 19. februar 2011

N.Y. STREETSTYLE (og lørdags træthed)

Spilleaften igår tog lidt overhånd! Lidt for meget rødvin, og så lidt videre i byen og det var slet ikke meningen. Og så lidt for sent i seng.. Så idag har jeg været træt, men har alligevel præsteret lidt oprydning og rengøring.. Nu er jeg endnu mere træt og har hovedpine og om 3 timer skal jeg til fest. Kan ikke lige overskue det ha ha ha...
Her er lidt cool New York streetstyle via Mr. Newton. Og så må jeg vidst hellere ta mig sammen og få en lur inden jeg skal i bad :-)

Had a bit too much redvine last night and went to bed a bit too late! In three hours I'm going to a party and right now I don't feel much like it! But I probably just need a nap and a shower.
These photo's are taken by Mr. Newton and they show cool New York streetstyle.. love the fur and the colour of the bag in the photo on the left.

fredag den 18. februar 2011

LOTS AND LOTS OF JEWELLERY

(Photo credit: www.anywho.dk, Modedorf)
Der findes bare SÅ mange lækre smykker for tiden, og der er SÅ mange stilarter at vælge i mellem!, så det er bare med at få det til at fungere.. Jeg kan faktisk godt lide rav, men ejer ikke noget. Jeg ville nok mest være til en ring med en ordentlig stor klump rav tror jeg.. Kan også virkelig godt lide det der med ørekæder og ellers rå smykker generelt.
Månestens-ringen i øverste højre hjørne er meget smuk, klassisk og tidløs (men stadig også lidt rå synes jeg), OG jeg er idag blevet den heldige ejer af den! Den er fra Rabinovich's helt spritnye forårskollektion og koster 1000,- i butikkerne. Jeg er SÅ glad for den, og jeg har drømt om den længe, så det er en dejlig weekend-bonus! og apropos "weekend", så er det jo NU, og den begynder med spilleaften hos Rikke med ost og vino!! Go fredag aften.. :-)

I looove jewellery, and there is so much to choose from. I really like amber, but I don't have any (yet), and I also really like earchains! And just all kinds of jewellery with a little rough-ness!!
The moonstone-ring on the top right is SO beautiful and classic (and still a bit rough)and I just got my hands on it today. It's from the brand new Rabinovich springline and it's about 135 Euro.
NOW it's weekend and tonight I'll be having cheese and wine at Rikke's place.. Have a nice friday night.. :-)

SUIT UP

Lidt grænseoverskridende billede i forhold til at jeg altid klipper mit hoved af på outfit-billederne, fordi jeg ALTID ser mærkelig ud. Men jeg synes faktisk godt dette her billede kan gå :-)
Dette her outfit er lige mig. Sort/hvid og klassisk, og med 1 del secondhand og 1 del nyt! :-)

I think this is a first for me! I always cut my head out of my outfit-photos because I ALWAYS look so weird! But I actually think this photo is OK.. so there is my head :-)
This outfit is very me. Black/white and classic, part of it is secondhand and part of it is new! :-)

Shoes: No Name, jeans: H&M, blazer: secondhand, shirt: secondhand (my mothers silk shirt bought in 1986 or 1987..

onsdag den 16. februar 2011

FOR AT DET IKKE SKAL VÆRE LØGN..

.. så har jeg også fået strikket mig denne her asymmetriske poncho! Sort selvfølgelig!! 

I have also knitted this asymmetric poncho! Black of course!!

tirsdag den 15. februar 2011

HEAD BAND

Har strikket dette her pandebånd af nogle garnrester, og er virkelig glad for det. Især i dette her blæsevejr. Vinteren er jo lige kommet tilbage, og jeg har hørt at det blir ved med at være koldt indtil omkring 1. april. Håber virkelig at jeg har hørt forkert!!
Pandebåndet er bare en sort strikket "strimmel". Jeg har sat den sammen i nakken med et smallere strikket stykke. Foran har jeg til sidst trukket den sammen så det ligner en sløjfe, og dermed sidder den også bedre foran. Easy easy.. :-)

I knitted this head-band from some yarn leftovers I had lying around, and I really like it. It's tight and keeps my ears warm. It's very nice - especially in this cold weather!

mandag den 14. februar 2011

RED HOT

I lørdags havde jeg en lille tjans i butikken Bloomers i Volden, og her så jeg at de siden sidst, (jeg gætter på at det er Caterina), havde anskaffet sig den klassiske Stelton termokande i en flot lilla farve. Jeg blev helt forelsket i den, og kom til at se på den velkendte kande med nye øjne. Nu har jeg så sat en rød en af slagsen på ønskelisten.. ER den ikke bare flot!!? Måske blir jeg nødt til at købe den selv, for jeg har først fødselsdag i august jo! :-)

søndag den 13. februar 2011

yvan.rodic

Er vild med Yvan Rodic's billeder af mennesker og alt muligt andet fra det meste af verden..

Love Yvan Rodic's photos.. Take a look!

WEEKEND

Har haft en rigtig hyggelig weekend, hvor jeg har haft besøg af Ghita. Vi spiste på Sidebar i Skolegade igår aftes, og det kan jeg virkelig anbefale. Vi fik 4 forskellige små retter som vi delte og det var meget lækkert. Nu stener jeg på sofaen og ser frem til at min veninde Lene kommer hjem fra Miami, så vi kan få købt flybilletter til N.Y. :-)

I have had a very nice weekend with my cousin Ghita. Vi had a fantastic dinner last night at Sidebar in Skolegade in AArhus. Right now I'm just relaxing and looking forward to buying planetickets to N.Y. with my friend Lene, when she comes back from Miami.

lørdag den 5. februar 2011

HAIR

Bud på 2 slags hestehaler. Hestehaler er "back" dette forår, og disse to er set på www.eurowoman.dk. Jeg har plukket de her ud fordi de ser rimelig nemme ud og fordi de ikke er alt for pæne. Jeg kan især godt lide knuderne til venstre.. Det er noget med at ugle håret, putte noget saltvandsspray i og binde 2 knuder. Det kræver måske lidt øvelse :-)

Ponytails are back this spring and I found different kinds of ponytails on www.eurowoman.dk. I picked out these two pictures, because they look easy to make, and they are the ones I like the most. Especially the one with the knots on the left! I'm gonna start practicing the art of making knots in my hair :-)

-

Det er altid godt med lidt forandring, så nu sidder jeg og ændrer lidt småting på bloggens udseende. Det er lørdag formiddag, jeg har kaffe på kanden og jeg har fri. Jeg er desværre også stadig forkølet, men det blir nok snart bedre :-) God lørdag..