Sider

lørdag den 30. april 2011

dagens outfit

Her er i øvrigt lige et billede af hvad jeg havde på idag. I anledning af solskin og forår kastede jeg mig ud i den her fine orange silke-sag som jeg fandt i min mors skab. Sandalerne er fra Steve Madden og har efterhånden et par år på bagen..

Hygge

Har haft en masse hyggestunder i denne her uge! Spiste på "Salon Salon" i Vestergade onsdag aften sammen med et par veninder. Det er et vildt hyggeligt sted som jeg virkelig kan anbefale! Maden var god og prisen var også fin, og stemningen var meget uhøjtidelig og hyggelig. Torsdag aften drak jeg vino på Rikkes altan. I anledning af foråret, havde hun shinet altanen op med altankasser, så man sad omringet af små hvide blomster :-)
Fredag aften var jeg forbi Weekday's Stine Goya pre-shopping-night hvilket ikke var særlig ophidsende, og bagefter tog jeg igen på "Salon Salon" med Tove, til lidt vin, guldøl og backgammon. Idag har jeg shoppet i Århus med Tove og min kusine Randi. Det har været en fantastisk dag!! Dog fik jeg ikke købt særlig meget, men et par småting blev det da til.. Det viser jeg senere :-)

mandag den 25. april 2011

påske

Har nydt påskens fantastiske vejr hos mine forældre, og nu er jeg tilbage i Århus igen. Der har været familie-tamtam, hygge med veninder, masser af mad og masser af sol :-)Det skulle være påske noget oftere..  

I spent Easter at my parents house, and now I'm back in Aarhus again. I have enjoyed a lot of family-time, vine with friends, lots of food and lots of sun :-)

Shirt: secondhand, choker: Weekday

onsdag den 20. april 2011

--> læderjakke fra So Ein Ding

Mødte Christina til "strikkeklub" igår aftes, og hun havde sin nye secondhand skindjakke på! Den har et fedt snit synes jeg, og den er mørkeblå! Jakken er købt i "So Ein Ding" i Århus, til 500 kr., og det er jo ikke så galt for en skindjakke! Den er virkelig flot synes jeg! Godt køb!

My friend Christina just bought this secondhand leather jacket. It's dark blue and I think the cut is fantastic! It's bought in "So Ein Ding" in Aarhus and costed about 68 Euros. Great find if you ask me!! :-)

tirsdag den 19. april 2011

bær + tømmermænd = lidt færre tømmermænd

Søndag havde jeg besøg af Ghita, som prøvede at rette op på min alkohol-nedbrudte krop med bær... :-) Men også med cola og sandwich... :-) Hvorfor lærer jeg det aldrig??

* lørdag nat *

Irish Coffee og vino, Sara's totalt fantastiske lædernederdel og røde læber, "Michael Learns To Rock" i taxaen og en fyr i pink fra top til tå!!

Saturday night: Irish Coffee and red wine, Sara wearing a fantastic leather skirt and red lips, listening to "Michael Learns to Rock" in the taxi and a guy wearing PINK!!

fredag den 15. april 2011

money-tee

Her er lige et hurtigt billede af secondhand T-shirten som jeg købte for ca. 14 dage siden og kort nævnte her.
NU er det weekend!! Håber vejret blir fantastisk, og at jeg får drukket en masse rødvin :-)

This is a secondhand T-shirt that I bought about 14 days ago, and I think it's pretty cool!! :-)
NOW it's weekend!! I plan to enjoy the sun, and to drink a lot of red wine :-)

nelly.com

Overvejer de her sko.. de koster 329,- og kan købes på www.nelly.com. De er desværre ikke tilbage i min størrelse i sort, men måske skulle jeg også prøve noget lyst for en gangs skyld?? Skal - skal ikke... Jeg har hørt at de skulle være behagelige nok at have på..

I'm considering buying these shoes.. (www.nelly.com) Unfortunately they are sold out in my size in black, but maybe I should try something in a more light colour for a change.. should I?

tirsdag den 12. april 2011

ORANGE STUFF

Tog mors aflagte top/tynd jakke med mig, sidst jeg var hjemme. Det er 100% silke, og farven er rigtig rigtig fin, og perfekt til denne sæson. Nu må vi så se, hvor meget sådan en farve-forskrækket type som mig, får den brugt. Jeg vil nok mest bruge den åben, og jeg kan forestille mig at den blir fantastisk at  have med til New York :-)

Took my mothers old shirt with me, when I last visited my parents. It's made from silk and the colour is very beautiful and just right for this season. I hope I'll wear it a lot, despite of my love for dark clothes. I'll mostly wear it open I think, and I'll probably bring it, when I go to New York :-) 

sol

Nød solen igår, på en trappesten på Frederiks Allé, sammen med Tove .. :-) skønt!

søndag den 10. april 2011

bARBARA i gONGINI

Idag tog Lene og jeg til Modemekka i Scandinavian Center her i Århus. Jeg er egentlig ikke tilhænger af arrangementet da jeg ikke synes at udvalget før har været specielt godt, og det der med at betale penge for at komme ind og bruge penge virker lidt underligt. Men det var et par år siden jeg sidst var afsted, og Lene og jeg kunne jo få en hyggelig tur ud af det, så jeg tog med derned! Og denne gang fandt jeg faktisk noget :-) Jeg fandt denne her top fra bARBARA i gONGINI. Jeg kan godt se at den ud fra billedet er lidt svær at gennemskue, og jeg HAR forsøgt at tage nogle billeder med den på, men det blev ikke godt med selvudløseren, så jeg må få ordnet noget med et andet billede en anden dag.. Jeg synes toppen er ret fantastisk og meget speciel, så den er jeg sikker på at jeg blir glad for :-) 

Found this bARBARA i gONGINI shirt today at the outlet-sale "Modemekka" in Aarhus. It's really special and there are lots of ways to style it! I wasn't able to take a good photo of me wearing the shirt, so you will get that some other time..  

lystig lørdag

Igår stod den på morgenmad med Rikke på Sigfreds Kaffebar i Ryesgade. Jeg havde næsten glemt det sted! Det er rigtig hyggeligt, kaffen er god og bollerne er også rigtig gode!! Bagefter var vi lidt rundt i byen.. Lørdag aften havde jeg besøg af Lene og vi fik endelig flybilletterne til New York i hus!! FEDT FEDT FEDT... Nu er det lige blevet lidt mere konkret kan man sige, og det er fedt endelig at kunne begynde at planlægge :-) Vi skal afsted i Juli så det blir nok en ret varm oplevelse, men det må vi bare have i baghovedet når kufferten skal pakkes! SHIT hvor jeg glæder mig!

Saturday I had breakfast with Rikke at "Sigfreds Kaffebar". I had almost forgot that place, and I don't understand why, because it's a great place! Saturday night Lene visited me, and we finally bought planetickets for New York. YEPIIIII!!!...  I can't wait. It's 12 days in July... !!! :-)  

fredag den 8. april 2011

to nye farver til samlingen

Den bordeaux-farvede fik jeg med hjem, da jeg fik lavet en luksus-manicure med Rikke igår aftes, og den stål-blå fik jeg i en goodie-bag i sidste uge! Jeg kan især godt lide den bordeaux. Den er mørkere når den kommer på. Den blå har jeg ikke prøvet endnu, men jeg tror den er flot!

Two new colours for my nail polish collection. I especially like the dark burgundy. I haven't tried the blue one yet, but I'm sure it's cool!

tirsdag den 5. april 2011

genbrugsfund

Har været i sommerhus hele weekenden, med hele familien! Det har været skønt, og især lørdag var vi heldige med vejret.
Min lillesøster og jeg (og hendes kæreste) tog en tur ind til den nærmeste by for at handle ind til lidt mad, og for at se om nogle af de genbrugsbutikker vi havde set dagen før, skulle have åbent. Der var heldigvis én som havde åbent, og der fandt min lillesøster denne her cool læderjakke. Den har mange fantastiske detaljer, og især bagpå synes jeg at den er flot! Har sagt til min lillesøster at jeg er den glade overtager, hvis hun ikke skulle få den brugt! Den kostede 50 kr., så det var jo lige til at overskue..

This weekend, my sister found this beautiful leather jacket in a small secondhand shop!

mandag den 4. april 2011

KÄHLER LAGERSALG


Hvis der er nogle læsere fra Næstved eller der omkring, kunne dette her måske have interesse.. :-)

søndag den 3. april 2011

on the cover


Marts-måneds forsidefoto på guld/sølv/ure-branchebladet AuClock. Jeg synes det er et fantastisk billede..


Fantastic photo! It's on the cover of the march issue of the danish jewellery-branch magazine AuClock.