Sider

søndag den 31. juli 2011

species by the thousands



En meget skøn ferie er slut nu.. Arbejdet kalder igen i morgen tidlig.. Kan næsten ikke overskue det lige nu... suk .... :) Har haft en fino og festlig weekend som den perfekte afslutning på ferien, så nu ligger jeg og slapper af og ser TV.

Dobbelt-ringen på billederne er endnu et markedskøb fra N.Y. Den er fra smykkefirmaet "Species by the Thousands", som jeg ikke kendte i forvejen. Det var firmaets design-assistent som stod og solgte de fine smykker på markedsstanden. En rigtig sød pige :)
Tjek hjemmesiden www.speciesbythethousands.com Der er mange fine og anderledes ting.. noget af det er lidt a la Pamela Love og Bjørg.  

onsdag den 27. juli 2011

KØBT :



Marc By Marc Jacobs-sandalerne her, er et af mine køb fra turen. De er tilpas både fine og rå synes jeg, og bunden føles behagelig. De er, efter min mening, ret tidløse så de holder også næste sommer.. Kan også rigtig godt lide hælekappen. De kommer til at tage over for mine efterhånden godt udtrådte Steve Madden sandaler. :)
Nyder virkelig meget at min ferie ikke er helt slut endnu. Weekenden står på festivitas med familie, musik, gamle venner og en større portion fadøl og drinks, så jeg håber virkelig på at det ikke blir regnvejr.. 

tirsdag den 26. juli 2011

unikke pozie poems



En af de sidste dage i N.Y. gik vi en tur på "The High Line" - en ny park (fra 2008), som er lavet ca. 10 meter oppe i luften, på en gammel højbane. Det er helt sikkert en gåtur værd, hvis du kommer til byen.
Undervejs kom vi forbi en bod som solgte de fineste ophæng. Hvert ophæng var unikt og de bestod af små farverige træplader med ord på, som så samlet set, gav nogle positive budskaber. Jeg kunne lige se sådan én hænge i min lejlighed, men vi købte ikke nogen, for der var ikke mere plads i kufferten og ikke flere penge på kontoen :) I øvrigt ser jeg også et lille gør-det-selv-projekt i sådan et ophæng, så det må jeg snart i gang med..  :)
Se mere på www.poziepoems.com. Der er flere billeder, og man kan købe ophængene via Etsy.  

Brooklyn m.m.





Forrige lørdag var vi en tur i Brooklyn hvor vi besøgte markedet i "Fort Greene" på Lafayette Avenue; og senere på dagen besøgte vi også forskellige loppemarkeder på Manhattan. Nogle markeder havde vi fundet på forhånd og andre fandt vi helt tilfældigt.. Der var masser af gode sager. Også møbler, men det er jo ikke sådan lige at have med hjem i flyet. Jeg købte bl.a. dette her fine "bælte"-armbånd som jeg synes er ret fantastisk... :)  

mandag den 25. juli 2011

home




Er hjemme igen fra N.Y. .. utroligt så hurtigt tiden går! Har stadig masser af billeder at vise, så håber ikke at nogen er ved at være træt af det..
Det har været en fantastisk tur og jeg har (selvfølgelig) fået købt et par småting med hjem.. hæ hæ hæ... Vi havde en lidt hektisk tur hjem, da vi endte i den forkerte lufthavn p.g.a. en eller anden misforståelse vi ikke har fået opklaret endnu. Men det hele løste sig og vi nåede flyet. GISP!! Nu har jeg jetlag og vasketøj op over begge ører, men om lidt kommer der et afsnit af SATC og det er sgu da meget passende :)

torsdag den 21. juli 2011

--> fra i mandags


Dette her havde jeg på i mandags hvor vi fejrede Lene's 30 års fødselsdag. 5Preview t-shirten er den jeg klippede ærmerne af fornylig..

God Bless America




tirsdag den 19. juli 2011


Morgenkaffe i Washington Square Park..


Lene's trætte fødder på Times Square..


Hurtig sushi i Bryant Park..


Bryant Park..


Pedicure i East Village..


Afslapning og læsning..

mandag den 18. juli 2011

Brooklyn Bridge







Fantastisk tur hen over Brooklyn Bridge i lørdags! Det blæste en del, men det var skønt, for der var 29 grader. Det første billede er ca. 1 km. før vi kom op på broen. Det nederste billede er lige med for at dokumentere vores første bo-sted. .. Det har vi nu heldigvis lagt bag os.. :)

"From now on your kindness will lead you to success.."








Hermed første "HEJ" fra New York. - og en masse billeder..Vi har det rigtig skønt og oplever en masse!! De første 5 nætter har vi boet på et hostel-lignende "hotel". Det var ikke særlig super standard.. faktisk var det lidt ulækkert ind i mellem, men det vidste vi godt på forhånd at det ville være. Det var nemlig virkelig virkelig billigt, men det har en fantastisk beliggenhed, lige mellem East Village og Soho. Her i eftermiddag er vi så, i henhold til vores ferie-plan, flyttet op på Lexington Avenue på et 4-stjernet hotel. Jeg er stadig ikke helt faldet ned over hvor fantastisk her er, men det har nok også noget at gøre med de forhold vi kommer fra.. ha ha.. Nej her er virkelig fornemt! Nu sidder vi i lobbyen med vores computere og slapper af, mens vi lytter til musicalske N.Y. klassikere og de gule taxa'er suser forbi ude på gaden...

tirsdag den 12. juli 2011

SHOE THE BEAR


Her er lige et lille forud-planlagt indlæg, eftersom jeg gerne skulle være godt på vej med flyveren lige nu. Ville lige vise de her fine sko, som jeg så på Lynfabrikken igår. De er fra "Shoe The Bear" og de er virkelig virkelig lækre synes jeg.. Jeg fik ikke kigget på prisen da jeg stod nede på Lynfabrikken, men på www.notabrand.com fandt jeg ud af at de står til 94 Euro. Det er da ikke HELT uoverkommeligt hvis det skulle være..

Så er jeg snart på vej ud af døren - ned på banegården - ud i lufthavnen - på flyveren til N.Y.!!! :)
Tove og hendes kæreste tar et kort ophold i min lejlighed i løbet af de næste 14 dage og det synes jeg egentlig er meget rart....

mandag den 11. juli 2011

LYNFABRIKKEN



I formiddag mødtes jeg med Rikke ved Lynfabrikken i Vestergade. Jeg har aldrig før været oppe på deres tagterasse, og jeg må virkelig sige at det er et skønt sted når solen skinner. En rigtig oase i storbyen :) Deres brunch var enkel og god, og udsigten var fantastisk! Må snart en tur derop igen.
Er snart færdig med at pakke nu.. mangler lidt småting som ska ordnes i løbet af aftenen.. :)

søndag den 10. juli 2011


Er allerede ved at være omstillet til ferie! Skønt at tænke på at jeg ikke skal tidligt op i morgen. Skal mødes med Rikke til morgenmad (men ikke tidligt), inden jeg går igang med de sidste ting som skal ordnes inden jeg skal afsted på ferie.
Idag har vi fejret Tove's fødselsdag, med gaver, snobrød og masser af solskin. :) og nu ligger jeg på sofaen og nyder min ferie.
På to-do-listen for i morgen er en smule indkøb, en smule rengøring og pakning! Og ikke mindst vejning af kuffert.. Håber det lykkes mig at pakke let. Må have 20 kg. med + håndbagage, og jeg er desværre ikke så god til at begrænse mig... :)

- Og forresten .. så så man lige det med bagagebåndene i Kastrup Lufthavn. Så får jeg sved på panden igen. Men nu skulle problemet vidst være løst.. Ikk??

JUMPSUIT


Har, som tidligere nævnt, en shorts-krise hver sommer.. det gælder, ved nærmere eftertanke, faktisk alt sommertøj generelt. :) - næsten. Men synes virkelig at jeg manglede noget at pakke i kufferten til N.Y. Har været i butikker næsten hver dag i denne her uge, og det var først i fredags at det lykkedes mig at finde noget som jeg synes duer. I et indlæg fra i søndags, viste jeg Tove's buksedragt fra H&M, og jeg kunne egentligt godt tænke mig noget lignende. Og i fredags fandt jeg så selv sammen buksedragt på udsalg til 50 kr. og endda i sort... Den sidder virkelig godt, selvom den er lidt kort i benene.. Men jeg er nok rimelig ligeglad (håber jeg) når det er mellem 25 og 35 grader.. :)

lørdag den 9. juli 2011

På trods af mine vulkan-ængstelser så pakker jeg lystigt min kuffert. Jeg har forsøgt mig med en pakke-liste her, (med fine post-its), selvom det ikke er noget jeg plejer at gøre.. Jeg kan bedre lide at lægge alting frem på mit spisebord så jeg får det totale overblik. Yes - out where I can see it!!

Nu er det lørdag og jeg har endelig ferie.. I 3 UGER!! Og lørdag = dagen før dagen før dagen før dagen.. (det betyder at det er tirsdag der er den store dag) .. Og jeg er begyndt at svede lidt, for jeg har set i Nyhederne, at vulkanen  Hekla på Island er begyndt at røre på sig.. Og vi skal jo mellemlande på netop Island... Men vulkanen går IKKE i udbrud.. SELVFØLGELIG gør den ikke det.. VEL??

onsdag den 6. juli 2011

BREAKFAST AT TIFFANY'S


I mandags fik jeg endelig set film-klassikeren "Breakfast at Tiffany's", om den excentriske playgirl Holly Golightly. Audrey Hepburn spiller som bekendt hovedrollen, og jeg kan godt forstå at hun var en af den tids IT-girls. Hun er så yndig og cool i filmen med sine "little black dresses" og sine store solbriller og hatte. Filmen har længe været på min "to-do-liste", og jeg fandt den endda på biblioteket :) -en af de gratis glæder..

tirsdag den 5. juli 2011



Sådan har jeg set ud i dag, selvom det egentlig var for varmt til lange bukser. Men det har været fint vejr til nye sko og Lady Godiva på tåneglene!