Sider

lørdag den 27. august 2011



Aarhus Festuge igår aftes, lige inden uvejret brød løs.. Go stemning og masser af musik!
I morgen skal jeg arbejde, og jeg har fødselsdag! Har bagt en kæmpe stor brownie til kollegaerne :) Det kan de sikkert godt li!!

fredag den 19. august 2011

James Perse - half off


Fandt denne her James Perse cardigan i "Century 21" i N.Y. De har virkelig noget for enhver smag derinde, og man kan bruge lang tid (hvis man orker det), på at se det hele igennem og finde de rigtig gode ting. Cardiganen her var sat ned til halv pris, og den er totalt blød og basis! - så det er en god ting :)

torsdag den 18. august 2011



Strandbaren på en torsdag aften.. Det var fantastisk derude; dejligt vejr go udsigt, go bar, gode stole - lige indtil sorte skyer begyndte at trække tættere på! Lene havde sine nye Sebago Docksides på som hun fandt i N.Y. til under halv pris!

tirsdag den 16. august 2011


Sådan endte kagen med at se ud! Meget prof. synes jeg :)

Kage-sneak-peak... Det er virkelig længe siden jeg har bagt, men nu var det nødvendigt, for jeg får besøg af Tove og Morten, og sidstnævnte skal hænge et par ting op på væggene for mig, og så er kage altid en god belønning.. og måske en øl :)

mandag den 15. august 2011

IN-SPIRIT-GOLDEN



I videoen med Robyn er der lige et kort glimt af Coco Sumner fra "I Blame Coco".. Hun er fantastisk og hun har en fantastisk stemme.. Kan virkelig godt lide denne her sang..

HANG-WITH-ME

Det eneste jeg foretog mig igår aftes (ud over at ligge på sofaen og læse blogs og se TV) var et trykke "KØB" på de her støvler. Jeg har kigget på noget lignende i de seneste par måneder, og havde tænkt mig at jeg skulle have et par her til efteråret. De her fra "Horze", så jeg hos WeWonder. De koster 399,- og skulle være god kvalitet.. Glæder mig til at modtage dem, og håber de passer. Mie skriver at de er store i størrelserne så jeg prøver med en 38!! Se dem her.

søndag den 14. august 2011

I'm old


Jamen for f..... hvor er det hårdt at feste 2 dage i træk!! :) Et lille besøg på Skanderborg Festival fredag/lørdag har sat sine spor.. Var i fantastisk selskab med f.eks. Tove, som ALDRIG står stille i Colorbar!!

Opdatering: Glemte helt at fortælle at jeg så Robyn koncerten igår aftes! Det var FEDT!! Vildt energisk og fantastisk! Hun nåede helt op på bagerste række til mig! Wuuuhuuuuu...

torsdag den 11. august 2011



Fine og inspirerende collager i vinduet hos Nørgaard på Strøget..

søndag den 7. august 2011

ARTTILES



Go weekend i København med modeuge, familiebesøg og veninde-brunch'in og -lunch'in er nu godt overstået. Er blevet en del inspiration rigere, har fået smørrebrød og fadøl i Nyhavn, har fået rødvin på altanen og har cyklet rundt i de små gader..

På en stand i Øksnehallen fik jeg øje på denne her mosaik, som jeg allernådigst fik lov til at fotografere. Jeg synes den var helt fantastisk, og tænkte at den da måtte være forfærdelig tung. Da jeg så kom tættere på, ku jeg se at det ikke var fliser, men små lærreder, hvilket jo unægteligt gør mosaikken noget nemmere at håndtere. Jeg synes den var helt fantastisk og det kribler lidt i fingrene for selv at lave noget lignende, men det blir vidst lidt for omfattende og jeg tror faktisk alligevel ikke at resultatet ville blive særlig godt :) ha ha 
Nå, men mosaikken var lavet af to piger som har firmaet ARTTILES. Se mere på deres hjemmeside www.arttiles.dk. Som udgangspunkt er hvert af de små lærreder trykt eller malet med ikoner eller motiver fra gamle portugisiske kakler. Som køber kan man få lov til selv at få indflydelse på sin mosaik med f.eks. ideer og sammesætningen.. Ih hvor er det kreativt!

torsdag den 4. august 2011

MOMA tote bag


Sidst jeg var i N.Y. nåede vi ikke at besøge MOMA, men det gjorde jeg heldigvis denne gang. Selvom jeg ikke et et udpræget museums-menneske så var MOMA en stor oplevelse. Museums-shoppen er selvfølgelig også et besøg værd:) og jeg købte denne her tote bag med mig hjem. Den er lavet af et meget meget tyndt og let materiale som hedder "tyvek". Det er dog et meget stærk materiale og kan nærmest ikke rives i stykker. Alligevel er jeg hele tiden nervøs for at den skal gå i stykker :) meeeen mon ikke den holder... 

Nu er første uge efter ferien næsten gået, og vi har haft travlt på kontoret; så jeg ser virkelig frem til i morgen hvor jeg sætter mig i toget mod København og Fashion Week! :)

onsdag den 3. august 2011








Sommerhygge og grill ved Den Permanente.. Startede med en kølig dukkert og det var skønt!! Billederne taler vidst ellers for sig selv :)