Sider

mandag den 31. oktober 2011



Vintertid.. Det er ikke til at komme uden om, og det ER da også meget hyggeligt.. Ihvertfald på denne side af jul..
Jeg har fået fingre i et brugt Nikon D40 spejlreflekskamera, så det skal jeg ha lært at bruge. Har drømt om et spejlreflekskamera i over et år, så det er rigtig skønt at jeg nu har et jeg kan lege lidt med! :)

lørdag den 15. oktober 2011


Kaffe og hygge på Lynfabrikens tagterasse. Skønt at kunne sidde ude og nyde solen midt i Oktober uden man dør af kulde.. :)

torsdag den 13. oktober 2011


Skal lige vise jer en af vores nyeste øreringe! De er næsten lige kommet i butikkerne, og jeg ejer selvfølgelig en...

onsdag den 12. oktober 2011


- og for at fokusere lidt mere på den bordeaux secondhand-cardigan, så har jeg den på idag, som man kan se ..

tirsdag den 11. oktober 2011

lappe-lomme-løsning



Der var et lidt ufikst mærke på cardiganen, som jeg lige troede jeg kunne pille af.. Men det ku jeg ikke og det så lidt grimt ud, da jeg gav op. Løsningen blev så simpelthen at lave en lille lomme af gennemfarvet læder, som jeg har syet på cardiganen. Jeg lavede huller hele vejen rundt i kanten før jeg syede. Så var det hele nemmere at styre. Jeg synes resultatet er blevet rigtig fint! Sammensætningen af strik og læder er en rigtig god kontrast og sort/bordeaux er også en rigtig god kombi.. Win!

BORDEAUX


Har fri et par dage og det er virkelig skønt selvom det regner lidt.. :) Det er det rette vejr til at sidde inde og nørde med min smartphone (ja endelig blev jeg ejer af sådan en..) Ska en tur bio senere, måske pakket ind i min "nye" dejlige - og ikke mindst bordeaux - cardigan, som jeg fandt i genbrugen idag.. til 40 kr.. Perfekt..

mandag den 10. oktober 2011




Efterårsbilleder fra weekenden.. Min mor havde være ude og samle.. :)

fredag den 7. oktober 2011


Mors hjemmehæklede hjemmesko. De er lidt slidte efterhånden men meget meget dejlige :) især efter en lang kølig togtur, med ophold på blæsende og regnfuld togstation. Det er virkelig blevet efterår!!

onsdag den 5. oktober 2011

LIDT FORANDRING - MEN KUN LIDT

Jeg har ændret lidt på bloggens udseende! Det var på høje tid at få lidt forandring, men jeg kan bedst lide at holde det enkelt, så ændringen er ikke særlig "ground breaking".. Håber det falder i smag.. - Jeg kan selv godt lide det :)

søndag den 2. oktober 2011

STRIK


Er begyndt på et ny strikkeprojekt.. det passer jo så godt til efteråret.. Det skal blive en oversize cardigan, og jeg strikker den sådan lidt tilfældigt, uden opskrift, så jeg er ret spændt på at se resultatet..

lørdag den 1. oktober 2011


Fredagsøl igår på Cross ved Åen. Vejret viste sig fra sin bedste side :)


Cool detaljer i sort og grå, og meget skøn sammensætning af læder, blonder og jeans.

26,9


Denne her temperatur er fra torsdag eftermiddag i solen! Igår var vejret helt fantastisk - og idag tegner det også godt... skønt!!