Sider

onsdag den 11. august 2010

FASHION WEEK MED ANYWHO

(Picture credit: www.anywho.dk - Moonspoon Saloon)
Jeg sidder og sluger en masse Fashion-Week-blogindlæg.. Det er helt sikkert bedre end ingenting, når man nu ikke selv er inviteret til nogen shows :-) Min favorit-blog i forbindelse med modeugen (og egentlig generelt) er Anywho. Sidste gang rapporterede de fra nogle vildt interessante shows, og de er allerede startet godt ud denne gang. Oven i det har de generelt en fantastisk stil!
For lige at nævne DR K igen, så har jeg lige set programmet "Mode og Manhattan. Dansk stil indtager New York". En ret spændende halv time, men det gir nok sig selv når man, som mig, kan lide mode og Manhattan :-) Programmet blir genudsendt i nat kl. 01:15.
Program omtalen: "Et af verdens førende modemagasiner, det amerikanske V-Man, har fået øje på dansk mode og har netop udgivet et magasin, der har fokus på skandinavisk modedesign. Derfor er dansk mode taget til New York for at fejre sig selv med et brag af en fest. Vi tager med Bruuns Bazar, Stine Goya, Soulland og en række andre danske brands til fest og møder V-Mans chefredaktør Stephen Gan, der mener, at dansk design 'has its moment' netop nu".

I'm following Copenhagen Fashion Week primarily at www.anywho.dk, my favorite fashion blog. The girls at Anywho, have a great sense of style, and they are invited to a lot of fantastic shows..  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar